Hava Durumu

Kız çocuğunu kaçırdığı iddia edilen adam canlı yayında gözaltına alındı

15 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdığı iddia edilen adam, canlı yayında gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2022 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2022 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kız çocuğunu kaçırdığı iddia edilen adam canlı yayında gözaltına alındı

İstanbul Silivri'de 15 yaşındaki Y.S, 25 Ağustos'ta kayıplara karıştı. Günlerce kızına ulaşamayan S.K., Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı'dan yardım istedi. Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan gözü yaşlı anne, 15 yaşındaki kızının 48 yaşındaki N. A. tarafından kaçırıldığını ileri sürdü. Daha önce kızını kaçırmak için evlerinin penceresine merdiven bile dayadığını anlattı. İddiaların odağındaki N. A., küçük kızla bir ilgisi olmadığını söyleyerek iddiaları reddetti.

Müge Anlı'nın ulaştığı, 48 yaşındaki N. A.'nın kayıp Y.S'ye arkadan sarılırken olan fotoğrafı ise emniyet yetkililerini harekete geçirdi. Müge Anlı, “Bir baba bile kızına bu şekilde sarılmaz. Sen nasıl sarılabiliyorsun? Buradan kamuoyu olarak yetkililere ihbarda bulunuyorum” dedi.

Müge Anlı'nın canlı yayınını ihbar kabul eden Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri, N. A.'yı canlı yayında gözaltına aldı. Ekranda N. A.'yı görüp tanıyan izleyiciler; Müge Anlı'yı arayarak, küçük yaştaki kızları rahatsız ettiğini anlattılar.

İsyan ettiren olayın ardında Müge Anlı, “Bu fotoğraf binlerce çocuğun eğitim ve iş hayatından mahrum kalmasına sebep oluyor” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.