Hava Durumu

İnadına Zülfikar Bal ! Adayımsınız Zülfikar Amca...

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2015 14:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2015 14:17

CHP Milletvekili Aday Adayı Zülfikar Bal, önce gönül sızısı şu açıklamayı yaptı.

“CHP İÇİNDE 5 YILDIR VARLIK İÇİNDE YOKLUK ÇEKTİĞİM İÇİN YALNIZIM

Diyebilirim ki, CHP’nin en inatçı, en kararlı üyelerinden biriyim.

5 yıldır hiç bir göreve seçilememe rağmen, yedek listelerde dahi yer alamama rağmen, hiç bir önemli görev verilmemesine rağmen, yazılarımın silinmesine yasaklanmasına rağmen, yazılarımdan dolayı (sözlü olarak) birçok uyarı ve ikaz almama rağmen, yılmadım, usanmadım, bıkmadım. Yıkılmadım.

zulfikar-balTam aksine, inadına, inadına, inadına var oldum.

İnadına, inadına, inadına yazılarımı yazdım.

Belki içeride yalnızdım, itildim, kakıldım ama dışarıda çok güçlü gönül dostlarımın, yol arkadaşlarımın, doğayı ve doğallığı seven güzel insanların olduğunu çok iyi biliyor ve hissediyordum. Onlardan sürekli enerji alıyordum. Kaplı kaya deresinden, doğadan, ağaçlardan, kuşlardan, sincaplardan çiçeklerden, daha birçok şeyden bitip tükenmek bilmeyen enerji alıyordum.

O enerjiyle inadına, inadına, inadına BURSA CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUM.

Kazanamasam da, o gurur ve onur yeter de artar bile.

Evet dostlarım, yazılarımı yazarken yalnızım, Ankara’ya giderken yalnızım. Milletvekili aday adayı kampanyasına sürdürürken yalnızım. Ama o yalnızlığın arkasında gönülden gönüle yürekten yüreğe kurduğum sevgi köprüsü var. Enerji hazinem var.

Tüm gönül dostlarıma, sayfa ve yol arkadaşlarıma doğayı ve doğallığı seven güzel insanlara partili partisiz tüm halkıma selam olsun.”

 ***

 Bundan bir süre sonra da, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Zülfikar Bal seçilmek için seçim süreci başlayınca alanlara inmedi. C. Başkanlığı seçimlerinde, milletvekili seçimlerinde, parti içi seçimlerde, gezi direnişinde, cumhuriyet yürüyüşlerinde, belediye başkanlığı seçimlerinde tüm eylem etkinliklerde alanlardaydı. Kanıt mı? Herkese açık olan faacebook sayfamı yıllara yaygın olarak geriye doğru izlerseniz istediğiniz kadar kanıt bulabilirsiniz.

Zülfikar Bal, parasına, finansörüne, gurubuna, ekibine güvenerek yola çıkmadı. Demokrasi savaşında yalnızdı, milletvekili yolunda da yalnız başına yollara düştü. Zülfikar Bal, CHP’de hiç kimsenin adamı olmadan, hiç kimseye diyet borcu ödemeden özgür iradesiyle var olmaya kararlı.

Zülfikar Bal gücünü, enerjisini halkından, doğadan, doğallıktan, eşitliğe, adalette, özgürlüğe, demokrasiye, cumhuriyete olan inancından alıyor. Bu nedenle Zülfikar Bal’ın enerji kaynağı bitip tükenmez.

Zülfikar Bal Ankara'ya giderse, grupçu anlayışın, parti içi demokrasiye engel olanların karşısına bir kaya gibi dikilecektir. Halkla, örgüt yönetimlerinin arasındaki psikolojik duvarı yıkmak için mücadelesini taviz vermeden sürdürecektir. Zülfikar bal CHP çatısı altında halkıyla kucaklaşacaktır. Halkıyla etle tırnak gibi kaynaşacaktır. Buna hiçbir güç engel olamayacaktır. Halkımıza selam olsun."

***

Ben de buradan, Sevgili Zülfikar Bal'a selam olsun diyorum.

Ve kendisine (umarım ki itirazı olmaz) gönlümün adayı sizsiniz Zülfikar Amca demek istiyorum.

Politik arenadaki fırsat eşitsizliğinin şahikasına vardığı şu seçim sürecinde...

Samimi tavrınız, ilan ettiğiniz (görecedir oysa) eyvallahsız yalnızlığınız...

Ve en güzeli de, icabından ne dümenlerden medet umanların alayına kafa tutuşunuz var ya...

Umuda yolculuk misali, günlerimi aydınlatıyor.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.