Hava Durumu

Pala'dan Vali'ye esaslı gönderme: Logoyu kalıcı kişiler yapmalı!

null

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2014 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2014 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Pala'dan Vali'ye esaslı gönderme: Logoyu kalıcı kişiler yapmalı!

Line TV'de yayınlanan Sansürsüz Programı'nda, Özlem Buğday Yağmur'un şehir şehir logosu ile ilgili sorularını yanıtlayan Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, logo oluşturma işinin geçici süre için kente hizmet eden valiler yerine kalıcı isimlerle yapılması gerektiğine dikkat çekerek, "Valiler bugün var, bir sene var, iki sene var. Bir gün tayin olur giderler. Kalıcı işleri kalıcı kişilerle yapmalıyız" diye konuştu.

Konuşmasında, şehir logosunun kendileri açısından da sürpriz olduğu belirten Pala şunları söyledi: "Biz de sizin gördüğünüz gibi gördük. Logo valimiz tarafından açıklandı ve orada gördük. Daha önce görmedik. Katılımcı olmadık. Konuyu Valilik’in iyi niyeti çalışması olarak görüyoruz.

Bursa’nın tanıtımı için, turizm ve ekonomiye katkısı olması bakımından böyle bir çalışma yapmak iyi niyetli bir yaklaşım. Ancak, lale figürlü kent logosu... Lale ve Bursa zaten tartışma yaratan konu. Lale tek başına güzel bir figür. Bursa'yla bağdaşıp bağdaşmaması sorun.

Gönül şunu arzu eder: Valiler bugün var, bir sene var, iki sene var. Bir gün tayin olur giderler. Hepsini sever sayarız ama biz Bursa'da kalıcıyız. Bursalılar da kalıcı. Kalıcı işleri kalıcı kişilerle yapmalıyız. Böyle de bir mesaj vereyim yöneticilerimize."

Semih Pala, "logo içinize sindi mi?" Şeklindeki soruya ise "Bize düşen fotoğrafı çekip, ilgililerin önüne koymaktır. Lale figürünün Bursa ile uyuşmadığı konusunda net bir durum var " diye yanıt verdi.

semih-pala (800 x 438)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.