Hava Durumu

Neden Hep Gri?

null

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2014 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2014 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Neden Hep Gri?
Facebook`un kurucusu Mark Zuckerberg, herkesin merak ettiği gri tişörtün sırrını açıkladı.

Facebook’un CEO’su Zuckerberg, “Q&A with Mark” etkinliğinde, yaşamı ile ilgili bazı özel sorulara cevaplar verdi. Genellikle üzerinde gri renkli tişörtü ile görülen Zuckerberg bir katılımcının; “Neden hep aynı tişört üzerinizde? ” sorusuna “Ben topluma hizmet etmek dışında hayatımda mümkün olduğunca az kararlar almak zorundayım. Eğer anlamsızca ve aptalca olan şeyler için enerjimi harcarsam kendimi işimi düzgün yapmıyormuş gibi hissederim” dedi.

Zuckenberg ayrıca Obama ve Apple’ın eski CEO’su Steve Jobs’un da kendisi gibi gardroblarında fazla çeşit kıyafet bulundurmadığını ifade etti.

Zuckerberg, “Q&A with Mark” etkinliğinde, yaşamı ile ilgili bazı özel sorulara cevaplar verdi. Genellikle üzerinde gri renkli tişörtü ile görülen Zuckerberg bir katılımcının; “Neden hep aynı tişört üzerinizde? ” sorusuna “Ben topluma hizmet etmek dışında hayatımda mümkün olduğunca az kararlar almak zorundayım. Eğer anlamsızca ve aptalca olan şeyler için enerjimi harcarsam kendimi işimi düzgün yapmıyormuş gibi hissederim” dedi.

Zuckenberg ayrıca Obama ve Apple’ın eski CEO’su Steve Jobs’un da kendisi gibi gardroblarında fazla çeşit kıyafet bulundurmadığını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.