Hava Durumu

Kilolarınızı Gizlemek İçin Püf Noktalar

null

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kilolarınızı Gizlemek İçin Püf Noktalar

Kilolarınızı gizlemenin yolları, nasıl giyeneceğinizi bilmenizden geçiyor, sahip olduğunuz kilodan çok daha zayıf görünerek diyet döneminizde moralinizi yükseltebilirsiniz...

1) Uygun Kesimi Seçmek

Birkaç kilo fazlanız olsa da vücudunuzu bol kıyafetlerin altına saklamanıza gerek yok. Hatta bu çoğu zaman sizi daha iri ve bakımsız gösterecektir. Hatlarınızı gösteren kıyafetler giymekten çekinmeyin, ancak çok dar giysilerden kaçının.

2) Doğru Çorabı Seçmek

Bacaklarınız kalınsa, sizin için en uygunu desensiz, tek renk çorap giymektir. Çiçekli, puanlı veya baklava desenli çoraplar da bacakları şişman gösterir. Bacağı daha ince ve uzun gösterecek desenli çoraplar yalnızca koyu zemin üzerine ince uzunlamasına çizgili çoraplardır.

3) Kolyeler İnce Gösterir

Uzun inci kolyeler hem şu an çok revaçta, hem de zayıf görünme hilesi için mükemmel yardımcılar… Dekoltenizi uzatır ve orantıyı düzelmeye yardım ederler. Ayrıca dikkati problemli bölgelerden uzaklaştırırlar.

4) Güzel Bir Siluet İçin

Balenli korseler son derece elastik olmalarına rağmen formunuzu güzelleştirmeye yardım eder. Çıkıntıları mükemmel şekilde yok eder. Dar elbise ve eteklerin altında harika bir görüntü yaratırlar.

5) Vücuda Oturan Kıyafetler

Bele oturan bir blazer ceket, hem belinizi daha ince gösterir hem de fazlalıklarınızı saklamaya yardımcı olur. Buna diz boyunda dar bir etek ekleyin, göreceksiniz ki giysileriniz kilolarınızı mükemmel saklayacak. Baldırlarınız kalınsa, bileğe kadar uzanan bir etek giyebilirsiniz.

6) Blazer Ceketle Formda Görünün

Bu tip ceketlerde tek sıra düğmelileri ve hafifçe bele oturanları tercih edin. Kalça ve basenleriniz iriyse, uzunca bir blazer seçin ki, fazlalıklarınızı kapatsın. Geniş köşeli ceketler ve çift sıra düğmeli ceketler vücudu olduğundan daha iri gösterir.

7) Kilolularla Paltalon Seçimi

Kiloluysanız önde ütü çizgisi olan klasik kesim pantalonlar size en uygun seçimdir. Bunları hem bluzlar, hem ceketler, hem de gömleklerle şık bir biçimde kombine edebilirsiniz. Önde ütü çizgisi olan pantalonları gardırobunuzda mutlaka bulundurmalısınız çünkü ütü çizgileri bacağınızı daha ince ve uzun göstermeye yardımcı olur, böylelikle çok daha zayıf görünerek göz kamaştırabilirsiniz.

8) Beyaz Bluzla Zinde Bir Görünüm

Her gardıropta muhakkak olması gereken bir parçadır. Üst kısmınız iriyse, hafifçe bele oturan ve bol bir bluz seçin, ayrıca genişçe bir V yakası olması gerekli. Bu kombinasyonla daha ince, uzun bir görünüm yaratabilirsiniz.

9) V Yakalar

Derin V yakalı gömlek ve kazaklar zayıf görünmek isteyenler için vazgeçilmezdir. Vücudun üst bölümünü ve boynu daha uzun gösterirler. Bu tip gömleklerle iri göğüsler daha şekilli görünürler. İşlemeli veya nakışlı V yakalar, dikkati başka yöne çekmesi açısından idealdir.

10) Bacakları Daha İnce Göstermek İsteyenler

Kalın bacaklar için ideal olan, düz kesimli ve boyuna ince çizgili pantalonlardır. Bunlar bacakları daha uzun ve ince gösterir. Bu tip pantalonları açık renk bir kazak ve hafif bele oturan koyu renk uzun bir yelekle veya yine bele oturan bir blazer ceketle tamamlarsanız, kilonuzu saklayan harika bir kombinasyon elde edersiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.