Hava Durumu

Sonunda Bunu Da Yaptılar: Altın Kaplamalı Televizyon

null

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2014 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2014 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Sonunda Bunu Da Yaptılar: Altın Kaplamalı Televizyon

Güney Koreli teknoloji devi Samsung özel bir hayır kuruluşu için 78 inç boyutunda, arka yüzü tamamen altın ile kaplı, hafif kavisli Ultra HD bir TV üretti.

Özel çizim

Dünya üzerinde sadece tek bir şanslı kişinin sahibi olabileceği bu özel televizyonun büyük kısmı tamamen altın alaşımı ile kaplanmış. Altın vernik karışımı bir madde ile kaplanan cihazın üzerinde özel çizimler de yer alıyor.

Ottchil tekniği

Hong Kong'da gerçekleştirilecek özel bir hayır etkinliği için özel olarak hazırlatılan ürün 20 Kasım tarihinde talihli alıcısına kavuşacak. Güney Koreli sanatçı Sung Yong Hong tarafından Kore'nin özel vernik boyama tekniği olan Ottchil ile süslenen 78 inç'lik UHD cihaz arka yüzünde Neolitik çağdan kalma bir çizim anlayışına ev sahipliği yapıyor. Bu boyama tekniği ise özel şeyleri korumak ve saklamak için kullanılmış.

Açık arttırma ile satılacak

Samsung en önemli anıları ve mutlulukları saklamak temasını kullanmak istediklerini belirtirken, altın vernik kaplamalı arka yüzeyde sinema tarihinin en önemli filmlerinden ikonik görüntüler kazınmış.Hong Kong'da gerçekleşecek ön sunum sonrası açık artırma ile satılacak bu özel televizyonun rekor bir fiyata alıcı bulması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.