Hava Durumu

Türkiye'de Defile Yapacaklar

null

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2014 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2014 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Türkiye'de Defile Yapacaklar

Geçtiğimiz aylarda David Beckham, situsambiguus hastalığıyla mücadele eden 19 yaşındaki Kirsty Howard için düzenlenen yardım defilesinde adından söz ettiren ve sonrasında İngiliz manken Amanda Holdena kıyafet tasarlayarak dünya basınında geniş yer alan tasarımcı Zeynep Kartal geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelerek yapımcı Savaş Uğurlu ile görüştü.

Türkiye’de projeler yapacağını belirten Kartal, ‘Birçok uluslararası platformlarda dünyaca ünlü isimlerle yardım defileleri yapıyorum. Aynı şekilde ülkemde de yardım defilesi yapmak için Türkiye’ye geldim. Türkiye’de ajansım olan Medyadoktoru Yapım, Organizasyon firması ile Nisan ve Mayıs’ta iki ayrı büyük defile yapacağız. Defilemiz için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız ile işbirliği yapmayı ve yardım defilemizi onların yönlendireceği bir derneğe bağışlamak istiyoruz. Ben Konyalıyım o yüzden yapımcım Savaş Uğurlu ile de görüşerek iki ayrı defile yapmayı düşünüyoruz. Bunlardan birisi 16 Nisan’da İstanbul da diğeri ise memleketim olan Konya’da Mayıs ayı içerisinde olacak. Dünyanın en tanınmış isimlerini de projelerimiz kapsamında bizlere ve yardım defilemize destek olmaları için Türkiye’ye getireceğiz. ’dedi

Önce İstanbul sonra Konya!

Dünyaca ünlü Türk tasarımcı Zeynep Kartal’ın Türkiye’deki ajansı olan Medyadoktoru Yapım Organizasyon firma yapımcısı Savaş Uğurlu ise, ‘‘Zeynep Kartal, ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden bir tasarımcı. Gerek tasarımları gerekse çalıştığı dünyaca ünlü isimler sayesinde de ülkemizin yurt dışında tanıtımına büyük katkı sağlayan bir isim. Zeynep Kartal ile, Türk modasını tüm dünyaya anlatmak ve sosyal sorumluluk projesi yapmak amacıyla İstanbul’da ve Konya’da büyük bir organizasyona imza atacağız. Yapacağımız yardım defilesine katkı sağlaması amacıyla yurt dışından da önemli davetlilerimiz olacak. Yakında çalışmalarımız başlıyor. İstanbul ve Konya’da büyük bir organizasyona imza atacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.