Hava Durumu

Mucize Fragmanı Yayınlandı

null

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2014 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Mucize Fragmanı Yayınlandı

Dördüncü kez yönetmen koltuğuna oturan Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi Mucize’nin ilk fragmanı yayınlandı.

Mahsun Kırmızıgül, yapmış olduğu sosyal filmlerle gişede her biri ayrı ayrı büyük başarı yakalayan toplamda 10 milyon seyirciyi geçen Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare’den sonra kariyerinin dördüncü filmi Mucize’nin fragmanını sinemaseverlerle paylaştı.

Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, bu filmde de senaryo, müzik ve oyunculuğuyla yer alırken bu kez, 60’lı yılların anlatıldığı bir dönem filmine imza atıyor. Yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve Talat Bulut’un Foçalı bir öğretmeni canlandırdığı film öğretmenlere adanmış bir film olacak.

Çekimleri İzmir Foça, Uşak ve Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde gerçekleştirilen Kırmızıgül bu kez izleyiciyi 1960 yıllarında sefalet içinde yaşayan darbenin içinde debelenen Türkiye’nin panormasına ışık tutacak. Filmde anlatılanlar, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzbinlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesini anlatıyor. 1960’lı darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmeninin (Talat Bulut’un) Anadolunun ücra bir köşesine sürgüne gidişini anlatıyor.

Boyut Film / Murat Tokat’ın yapımcılığında çekilen ve yaşanmış bir aşk masalı ve bir dostluğun hikayesini anlatan ‘Mucize’ 1 Ocak 2015 yılında Türkiye, Avrupa ve dünyanın pekçok farklı ülkesinde aynı anda sinemalarda olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.