Hava Durumu

3 Günde Cildinizi Tazeleyin

null

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2014 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2014 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
3 Günde Cildinizi Tazeleyin

Dr. Ender Saraç, vücutta biriken toksin ve ödemleri atıp yeni mevsime yenilenmiş başlamak için 3 günlük detoks diyeti öneriyor. Hayata yepyeni bir başlangıç için detoks diyet listesine göz atıp, beslenmenizde küçük ama etkili değişiklikler yapın.

3 günlük detoks diyetine başlamadan önce diyabet, troid gibi ilaç kullandığınız bir hastalığınız olmadığından emin olun. Vücut yenilirken kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz, bu sebeple detoksu Cuma gününden başlayıp hafta sonuna denk getirmeniz daha kolay yapmanızı sağlayacaktır. Detoks diyeti sadece 3 gün uygulanır, vücudunuzu hızlıca ödem, toksinlerden arındırıp şişkinlik gibi sorunları ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.

1.GÜN

Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu

Hazırlanışı: Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma 3-4 adet kabuk tarçın 5-6 adet karanfil 10-15 adet kuru üzüm Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blender dan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek.

Öğleden gece yatana kadar lahana çorbası

Hazırlanışı: Küçük bir bütün beyaz lahana 1 baş soğan 3–4 diş sarımsak 1 demet maydanoz Birkaç adet sivribiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı zerdeçal 1 tatlı kaşığı zencefil 2–3 tatlı kaşığı zeytinyağı Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blender dan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek. *Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak. Rezene çayı, yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.

2.GÜN

Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur) 6-7 kaşık yağsız yoğurt ve iki saatte bir yeşil elma ve salatalık yenecek Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak ve 2-3 kaşık yağsız yoğurt Yatmadan önce: yeşil elma

3.GÜN

Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt 2–3 adet ceviz içi Ara: Yeşil elma Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak ve 6–7 kaşık yağsız yoğurt Ara: 2–3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir Akşam: Soğan-sarımsakla pişirilmiş taze fasulye, brokoli ya da ıspanak gibi yeşil bir sebze Yatmadan önce: 2-3 adet kivi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.