Hava Durumu

Nilüfer Teşkilatı Yemekte Buluştu

null

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2014 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2014 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Nilüfer Teşkilatı Yemekte Buluştu
AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Pazar günü gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesinde delegeleriyle bir dayanışma yemeği düzenledi. Ak Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Pazar günü gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesinde delegeleriyle dayanışma yemeğinde buluştu. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Milletvekili İsmet Su, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Organizasyonda İlçe Başkanı Celil Çolak ve Milletvekili İsmet Su’nun açılış konuşmasından sonra söz lan İl Başkanı Cemalettin Torun, Nilüfer’in, Bursa’nın gözbebeği ilçelerinden biri olduğunu söyledi. Torun, “30 Mart’ta güzel bir netice ile Nilüfer’i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak arzusundaydık ama nasipte yokmuş. Mutlaka genel seçimlerde iyi bir netice alıp, 2019 yılındaki yerel seçimlerin ilk basamağını bugünden iyi bir şekilde atlamalıyız. Yıllar çok çabuk geçiyor, yerel seçimlerin üzerinden nerdeyse bir yıl geçti. Biz bu anlayışla çalışmalarımızı şimdiden yapmak zorundayız. Çok yakın zamandaki 2015 Genel Seçimleri’ni Nilüfer olarak 30 Mart’taki sonucu telafi edecek şekilde telafi edeceğimize inanıyorum. Yeter ki biz bir olalım, birlik olalım. Bu çok önemli” dedi.

Birlik beraberlik sürmeli

AK Parti teşkilatları olarak kongreleri bir yenilenme, bir sinerji dönemi olarak gördüklerini belirten Torun, “Kongrelerimiz bizim düğünlerimizdir. İnşallah pazar günü Genel Başkanımız Sayın Yasin Aktay’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan Nilüfer kongremizi de bu güzellikler içinde tamamlayacağız. Tabi ki yönetimlerde görev alan arkadaşlarımızın bir kısmı yerini başka arkadaşlarımıza bırakabilecek. Bizler AK Parti olarak her zaman değişimden yanayız. Tecrübe ve dinamizmi birleştirerek bir sinerji üretiyoruz. İnşallah Pazar günü de kongremizi bir düğün havasında, demokrasi şöleni içerisinde yaşayacağız. İşte bu akşamki dayanışma yemeğimizde eski il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, çeşitli seçimlerdeki adaylarımız burada. Bu, AK Parti’nin birliğini, beraberliğini gösteriyor. Biz bu fotoğrafı her zaman yaşatmak zorundayız. Ben bu fotoğrafta katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Nilüfer'e çok iş düşüyor

AK Parti teşkilatlarının görev değişiminin en güzel örneklerini verdiğini vurgulayan Torun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize görev verildiğinde en iyi şekilde temsil etmeyi, görev değişimi zamanında da aynı güzel duruşu sergilemeyi biliriz ama her zaman AK Parti’nin çatısı altında oluruz. Bizim için önemli olan daima hizmet ve daima millettir. Türkiye’nin önündeki büyük hedeflerin gerçekleşmesi için çok biz çok daha fazla çalışmak zorundayız. Yeni Türkiye’nin oluşumu için yeni bir anayasaya ihtiyacımız var. Bunun için de önümüzdeki genel seçimlere çok iyi hazırlanmalıyız. Bunun için biz Bursa olarak, Nilüfer olarak üzerimize düşeni en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Ben inanıyorum ki bizler 2015 Genel Seçimleri’ni yine çok güzel neticelerle atlatacağız ve 2019 Yerel Seçimleri’nde de AK Parti bayrağını Nilüfer Belediyesi’ne hep birlikte dikeceğiz.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.