Hava Durumu

AK Parti'de 3 İsim Belirlendi

null

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2014 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2014 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Parti'de 3 İsim Belirlendi

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, düzenlediği basın toplantısı ile üç ilçenin ilçe başkanlarını açıkladı. Buna göre Yenişehir’de Adnan Kamil, Mudanya’da Erdal Kaya ve Nilüfer’de Celil Çolak ile kongrelere gidilecek.

Cemalettin Torun, genel merkezle yaptıkları istişareler sonucunda ilçe kongrelerine gidilecek isimleri açıkladıklarını belirterek, “Bu konuda yapılan geniş istişareler neticesinde üç ilçemizin değerlendirilmesi de tamamlandı. Biz inanıyoruz ki yapılan istişareler sonucunda adaylıkları açıklanan arkadaşlarımızın etrafında tüm teşkilatlarımız kenetlenecek ve birlik, beraberlik içerisinde kongrelerimize gireceğiz. Buna göre Yenişehir’de mevcut İlçe Başkanımız Adnan Kamil Bey ile Mudanya İlçemiz’de mevcut İlçe Başkanımız Erdal Kaya ile ve Nilüfer’de yine mevcut başkanımız Celil Çolak Bey ile kongrelere gitme kararı aldık” dedi.

Kongreler Cuma günü başlıyor

İlçe kongrelerinin 14 Kasım Cuma Günü gerçekleştirilecek olan Yıldırım İlçe Kongresi ile başlayacağını söyleyen Torun, “Cuma günü Yıldırım İlçe Kongremizde Aksaray Milletvekilimiz, Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanımız Sayın İlknur İnceöz misafirimiz kongremizde misafirimiz olacak.15 Kasım Cumartesi Günü ise Karacabey ve Mustafakemalpaşa kongrelerimiz gerçekleştirilecek. 16 Kasım Pazar Günü de Osmangazi kongremiz olacak ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik kongremize katılacaklar. Kongrelerimiz sonucunda İnşallah partimizi 2015 Genel Seçimleri’ne taşıyacak kadrolar belirlenecek. Bu kadrolar aynı zamanda Yeni Türkiye’nin vizyonunu temsil edecek kadrolar olacak.  Ben şimdiden bu kongrelerimizin demokrasi şöleni halinde geçeceğine inanıyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin sesi çıkacaktır

Düzenlediği basın toplantısında gündem konularına da değinen Torun, İsrail askerleri tarafından Mescid’i Aksa’ya yapılan baskına da değindi.  Mescidi Aksa’nın  Müslümanlar’ın Kıblesi ve bizim için en kutsal mekanlardan bir tanesi olduğunu vurgulayan Torun, “Ama ne yazık ki İsrail her noktada gösterdiği terörist tavrını orada yine gösterdi. Oraya yaptığı saldırıları şiddetle kınıyorum. İnşallah bunlar İsrail’in sonunu getirecek saldırılar olacaktır. İnşallah dünya kamuoyunda gittikçe yalnızlaşan İsrail, bu tavrı ile insanlığın nefretini kazanmaya devam edecektir.İsrail,  bu umursamaz tavırları ile dünya ülkelerini tanımadan aymaz bir tutumla her türlü kötülüğü gerçekleştirmeye çalışıyor ancak şunu bilmeli ki; Mescidi Aksa, Kudüs, Filistin yalnız değil. Hiç kimsenin sesi çıkmasa da Türkiye’nin bu konuda sesi gür bir şekilde çıkmaya devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Uzun adamla büyük hedefler açtık

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa programına da değinen Torun, Başbakan’ın Bursa’da adeta bir sevgi seline maruz kaldığını söyleyen Torun,, “Geçen hafta Başbakanımızı Bursa’da ağırlamanın sevincini yaşadık. Şehrimize geldiği anda Ulucami’de kıldığı Cuma Namazı’nın ardından yaşadığı sevgi seli gerçekten görülmeye değerdi. Oradaki fotoğraf, milletimizin gönlündeki AK Parti’ye Başbakanımıza olan sevgisini ortaya koydu. İşte bu fotoğraf yine AK Parti’nin bir kadro hareketi olduğunu da ortaya koyuyor. Sayın Başbakanımız gittiği her yerde büyük sevgi gösterileri ile karşılanıyor ve halkımız tarafından kucaklanıyor. İnşallah  Başbakanımızla birlikte 2015 seçimlerine bu güzelliklerle birlikte gideceğiz. Yine o gün şehrimize 9 bakanımız teşrif ettiler. Bu Bursa’nın bir onurudur.Aynı günlerde 18 büyükşehir belediye başkanımız Bursa’da bir toplantı gerçekleştirdi. Tüm bu çalışmalar hükümetimizin Bursa’ya verdiği değeri ortaya koyuyor. Bursa dinamik bir şehir, Bursa cari fazlası veren bir şehir. Bursamız ülkemizde yaşanan cari açığın kapatılmasında çok etkili bir şehir, ihracatı ithalatından fazla olan nadir şehirlerden bir tanesi. Hükümetimizde bu durumun farkında. 2023 yılında hedeflenen 500 milyar dolarlık ihracat hedefinin tutturulabilmesi  için Bursa’ya çok önemli görevler düşüyor. Bu hedef içerisinde Bursamıza düşen 75 milyar Dolarlık payın tutturulabilmesi için Hükümetimizin her türlü değeri vereceğinin mesajıydı bu yaşananlar.Başbakanımız bu konuda hiç durmadan adeta hedeflerimize doğru koşuyor. Biz kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yani Uzun Adam’ın beraberinde Sayın Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yani Koşan Adam’ın birlikte Türkiye’yi uçuracağına inanıyoruz. Tüm teşkilatlarımız olarak durmadan koşacağız ve ülkemizi büyük hedeflere doğru birlikte uçuracağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.