Hava Durumu

5 dakika arayla 2 marketi soyup kayıplara karıştılar

null

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2017 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2017 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
5 dakika arayla 2 marketi soyup kayıplara karıştılar
İstanbul Kağıthane’de yüzleri maskeli, işçi kıyafetli ve silahlı 4 şahıs, 5 dakika arayla 2 marketi soydu. Yaklaşık 7 bin lirayı ellerindeki poşetlere dolduran gaspçılar kayıplara karıştı.

Olay, saat 09.30 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Aslıhan Sokak ve Çelebi Caddesi üzerindeki marketlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde yüzleri maskeli, kafalarında baret olan işçi kıyafetli ve silahlı 4 gaspçı, beyaz bir otomobille markete geldi. Markete giren gaspçılar, kasiyere silah doğrultarak kasadan yaklaşık 4 bin lira çaldı. Paraları poşetlere dolduran soyguncular, geldikleri araçla marketten ayrıldı.



5 dakika sonra ikinci soygun

Gaspçılar ilk soygunu gerçekleştirmelerinden 5 dakika sonra cadde üzerindeki diğer bir markete girdi. Burada da kasiyeri silahla etkisiz hale getiren gaspçılar, çaldıkları 3 bin lirayı poşetlere koyarak geldikleri araçla kayıplara karıştı. Soygunların ardından olay yerine gelen çevredeki vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak, gaspçıların yakalanması için çalışma başlattı.



“Soyguncular inşaat çalışanları gibiydi”

Soygunu gören Mesut Uzun, “Buradan baktığımda boya yapıyorlar zannettim. Kafalarında baret ve maske vardı, inşaat çalışanları gibiydi. Ne aldılar bilmiyorum ama ellerinde poşet vardı. 4 kişilerdi ve ellerinde silah vardı” dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.