Hava Durumu

YouTube mağduru kız... Hayran buluşmasına kimse gelmeyince gözyaşlarına boğuldu

Artık çoğu çocuk büyüyünce astronot değil, YouTuber olmak istiyor. Ancak bu heves, yıkıcı sonuçları beraberinde getirebilir.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2018 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2018 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
YouTube mağduru kız... Hayran buluşmasına kimse gelmeyince gözyaşlarına boğuldu

Artık çoğu çocuk büyüyünce astronot değil, YouTuber olmak istiyor. Ancak bu heves, yıkıcı sonuçları beraberinde getirebilir. Sanalla gerçeği ayıramayacak yaştaki çocukların, büyük hayalkırıklıkları yaşaması söz konusu. Son örnek Rusya'dan.

İşte küçük bir kızın gözyaşı içinde çektiği video...

"Herkese merhaba. Like TV Show kanalındasınız. Az önce hayran buluşmasından döndüm. Maalesef kimse gelmedi. Çok üzüldüm." Bu sözler Rusyalı küçük bir kızın gözyaşları içinde çektiği videodan...

Rusyalı Alina, bu videoyu geçen yıl çektiğinde henüz 10 yaşındaydı. YouTuber olma hayaliyle kanal açıp onlarca video paylaştı. Takipçileriyle bir parkta buluşmak istedi, ama hiç kimse gelmedi. Küçük kız hayalkırıklığını, gözyaşları içinde anlattı. Alina, "Yorumlarda 20'nin üzerinde kişi geleceğini yazmıştı. Yarım saatten fazla bekledim ve hiç kimse gelmedi. Parkın her yerinde sizi aradım. Kimse yoktu. Lütfen beni daha fazla kandırmayın. Çok ama çok üzüldüm. Çok rica ediyorum. Beni kandırmayın" dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre, Alina'nın gözyaşlarıyla çektiği video, sosyal medyada büyük ses getirdi. Pedagoglar tepkili, aileleri de uyarıyorlar. Çocukların sanal dünyanın ilgisini bu kadar önemsemelerinin, gelişimlerini olumsuz etkileyebileceğini belirtiyorlar. Pedagoglara göre, çocuklar sanalla gerçeği ayırt edemeyebilir. Bu nedenle duygu dünyaları suistimal edilebilir. Ayrıca çocukların sanal dünyada iletişim kurdukları insanları gerçek arkadaş yerine koymaları da istismar riskini beraberinde getiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.