Hava Durumu

Yonca Evcimik'e tepkiler sürüyor! 'TDK'ya bakın' savunması!

Şarkıcı Yonca Evcimik, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde çıkardığı 'Ayıp Şeyler' parçasındaki nedeniyle sosyal medyadan tepki aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2020 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2020 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yonca Evcimik'e tepkiler sürüyor! 'TDK'ya bakın' savunması!

Yonca Evcimik, 'Ayıp Şeyler' parçasının içinde yer alan,sözleri için eleştirilmesine açıklık getirdi.

Şarkının tepki çeken sözleri şöyle:

"Sen kadınsın zekisin, ama bazen de gerçekten aşırı cinssin, bakma sevgilime be kadın çıkacak adın, mesaj atma kocama, gözünü dikme ocağıma, nasıl bozuldunuz haydi söyle, açarsan mahremini içeri girer işte öyle"

Ünlü şarkıcı, "Mahrem kelimesinin tam anlamını öğrenmek için Google, TDK, Wikipedia gibi yerlere başvurabilirsiniz. Çünkü belli ki size göre sadece tek bir anlamı var" diyerek, kendisini savundu.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde pek çok kişi, Evcimik'in şarkısının 'cinsiyetçi' olduğunu savunarak tepki göstermişti.

Bu tepkilerden biri de, Evcimik'in yıllar önce rol aldığı ve onu daha ünlü hale getiren 'Çılgın Bediş' dizisinin senaristi Burak Akkul'dan gelmişti.

Akkul, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Yonca Evcimik öylesine bir şarkı yapmış ki, ben 20 yıl önce 'Çılgın Bediş'i yazdığıma pişman oldum" ifadelerimni kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.