Hava Durumu

Yoğun bakımda olan Yılmaz Vural'dan haber var

Geçtiğimiz gün koronavirüse yakalanan ve yoğum bakıma kaldırılan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın son durumu ile ilgili oğlu Emre Vural sosyal medyadan Babamız Yılmaz Vural'ın kan değerleri bugün daha iyi durumda ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" şeklinde paylaşımda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2020 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2020 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yoğun bakımda olan Yılmaz Vural'dan haber var

İkinci kez koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın son durumuyla ilgili Vural ailesinden yeni bir açıklama geldi.

Kişisel Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan oğlu Emre Vural, "Babamız Yılmaz Vural'ın kan değerleri bugün daha iyi durumda ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" ifadelerini kullandı.

YOĞUM BAKIMA ALINMIŞTI

İkinci kez koronavirüse yakalanan deneyimli teknik adam Yılmaz Vural tedavi altına alındığı hastanede yoğun bakıma kaldırılmıştı. Dün akşam saatlerinde ise doktorlar, Vural'ın yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtmişti.

HAZİRAN AYINDA KORONAYI YENMİŞTİ

Tecrübeli teknik adamın, ilk olarak Haziran ayında korona testi pozitif çıkmış ve tedavi sonrası Yılmaz Vural virüsü yenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.