Hava Durumu

Yıldırım ve İmamoğlu ortak yayını İstanbul'da böyle izlendi

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak yayın başladı. Yayını yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu merkezin dışına kurulan dev ekrandan takip ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2019 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2019 22:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yıldırım ve İmamoğlu ortak yayını İstanbul'da böyle izlendi

31 Mart'ta gerçekleştirilen İstanbul seçiminin yenilenme kararının ardından 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimi öncesi Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak yayın başladı.

TÜRKİYE EKRAN BAŞINA KİLİTLENDİ (FOTO GALERİ)

ÇOK SAYIDA BASIN MENSUBU TAKİP EDİYOR

Yayını yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu merkezin dışına kurulan dev ekrandan takip ediyor. Gazeteciler yayının yapıldığı salona alınmazken, merkezin bahçesine kurulan alanda dev ekranlarda yayını takip etti. İki adayın buluştuğu yayını yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu izliyor. Programda adaylar kendilerine yöneltilen sorulara 3'er dakika içinde yanıt veriyor ve karşılıklı diyaloğa girmiyor.

VATANDAŞLARDAN YAYINA YOĞUN İLGİ

Yayına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurulan dev ekranlarda yayını izleyen vatandaşlar iki adayı da çok dikkatli takip etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.