Hava Durumu

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz belediye başkanı olarak ilk nikahlarını kıydı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, göreve başladıktan sonra, hayatlarını evlilik yolunda birleştiren çiftlerin nikah akitlerini onaylayarak, başkan olarak ilk nikahları kıydı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz belediye başkanı olarak ilk nikahlarını kıydı

Göreve başladıktan sonra ilçe sakinlerinin üzüntülerini, mutluluklarını paylaşan ve saha çalışmalarıyla her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, belediyeye evlilik müracaatında bulunan çiftlerin nikah törenlerine katıldı. Yıldırımlıların mutlu günlerinde cemiyet sahiplerinin sevinçlerine ortak olan Başkan Oktay Yılmaz, göreve geldikten sonraki ilk nikah törenlerinde Kübra Şahin-Emre Yıldız ve Havva Güven-Onur Sili çiftlerinin hayatlarını birleştiren imzaları evlilik cüzdanına attı. 700 bini aşkın nüfusuyla büyük bir aile olan Yıldırım'da, toplum yapısının temelini oluşturan aile kavramına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Aile, toplum yapımızı ayakta tutan çok önemli bir olgu. Çünkü bizler ailemizde dayanışma, yardımlaşma, beraberlik duygularını pekiştirirken, kültürümüzün harmanlandığı değerleri, inançları, merhameti ve sevgiyi yine aile içerisinde kazanırız. Bizi biz yapan bu değerleri taşıyan ve geleceğe aktaran yeni aile birliklerinin kurulmasını da bir o kadar önemsiyoruz" dedi.

'SEVİNCİMİZİ DE, HÜZNÜMÜZÜ DE PAYLAŞACAĞIZ'

Belediye Başkanı olarak ilk kez, hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin nikah akitlerini onaylayan Başkan Oktay Yılmaz, "Birbirinden kıymetli Şahin ve Yıldız aileleri ile Güven ve Sili ailelerinin evlatlarının en güzel günlerinde nikahlarını onaylamanın, sevinçlerine ortak olmanın mutluluğunu yaşadık. Hayatlarını birleştiren ve Yıldırım'ın en yeni aileleri olan kardeşlerimize Rabbimden sağlık, mutluluk, saygı ve sevgi dolu bir hayat niyaz ediyor, iki cihan saadeti diliyorum. Hemşehrilerimizin mutluluğunu paylaştığımız gibi bundan sonraki süreçte üzüntülerine, kederlerine ortak olmak da bizim yönetim anlayışımızın bir parçası olacak. Çünkü mutluluk ve sevinç gibi üzüntü ve keder de hayatın bir parçası. Yıldırım ailesi olarak her türlü duyguyu paylaşacak ve hemşehrilerimizin yanında yer alacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.