Hava Durumu

Yerli Kim Kardashian Pelinsu gözaltında!

'Uyuşturucu madde kullanmayı alenen özendirme' suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yerli Kim Kardashian Pelinsu gözaltında!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi, "uyuşturucu madde kullanmayı alenen özendirme"den yakalandı.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu maddeyi kullanmayı özendirenlere karşı çalışma başlattı. Bu kapsamda sosyal medya fenomeni olarak bilinen Pelinsu M. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Pelinsu M, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla tanındığı öğrenildi.

Pelinsu Meşe kimdir, kaç yaşında, nereli?

Pelinsu Meşe, henüz 1994 doğumlu 25 yaşında genç bir kadın. Instagram sayfasında paylaştığı iddialı fotoğraflarla binlerce takipçi sayısına ulaşan yeni bir fenomen. Aslen İzmirli olan Pelinsu, memleketi terk etmiş ve Amerika'da yaşıyor. Kalça fotoğrafı paylaşmayı çok seviyor. Pelinsu Meşe daha önce video kliplerde görmüş olma ihtimaliniz çok yüksek. Özellikle Amerika'da rapçilerin kliplerinde boy gösteriyor. Genç yaşına rağmen binlerce kişilik bir hayran kitlesine sahip durumda. Pelinsu Meşe aynı zamanda genç bir anne. Bir bebeği var. Kalçasından dolayı Kim Kardashian'a benzetiliyor. Sosyal medyada yerli Kim Kardashian olarak anılan Meşe, çeşitli reklam işlerinde modellik yapıyor. Amerika'da oldukça tanınan isimlerden biri olan Pelinsu Meşe'nin genç yaşta çocuğunun olması şaşırtıyor.

Pelinsu Meşe sosyal medyada ciddi bir kitle tarafından takip ediliyor. Sexy vücuduyla ön planda olmayı tercih ediyor, gece hayatında oldukça hızlı ve bunları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Rapçilerin kliplerinde dans eden genelde twerk (kalça dansı) yapıyor.

Yerli Kim Kardashian olarak da anılan Meşe, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla tanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.