Hava Durumu

WhatsApp'tan sürprizler var!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların birbirlerine para transferi yapmalarına olanak sağlayan özelliğini kullanıma sundu. 

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2020 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2020 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
WhatsApp'tan sürprizler var!

WhatsApp'a yeni özellikler geliyor!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların birbirlerine para transferi yapmalarına imkân sağlayan özelliğini kullanıma sundu. 

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Facebook hesabı üstünden Brezilya'da yaşayan kişilerin WhatsApp'tan para gönderip alabileceğini duyurdu. İlk olarak 2018'de Hindistan'da denenmeye başlayan özellik Facebook Pay üzerinden kullanılıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, söz konusu bireysel kullanıcılar için ücretsiz olacakken, işletmelere ödeme almak için bir ücret talep edilecek.

Öte yandan WhatsApp platforma pek çok yeni özellik entegre etmeye hazırlanıyor. İşte WhatsApp'a önümüzdeki dönemde gelecek yeni özellikler:

ÇOKLU CİHAZ DÖNEMİ:

WhatsApp bir süredir çoklu cihaz desteği özelliğini test ediyor. Söz konusu özelliğin aktif hâle getirilmesinin ardından adından da anlaşılacağı üzere WhatsApp iki farklı cihazdan aynı anda kullanılabilecek.

SİLİNEN MESAJLAR:

WhatsApp aynı Snapchat'te olduğu gibi yok olan mesajlar özelliğini önümüzdeki dönemde kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Expiring Messeges (Süresi dolan mesajlar) olarak adlandırılan özellik kapsamında kullanıcılar gönderdikleri mesajların otomatik olarak silinmesi komutunu verebilecek. Kullanıcılar 1 gün 1 hafta 1 ay gibi opsiyonlar arasında seçim yapma imkânına sahip olacak.

Kaynak: Türkiye Gazetesi/ Ömer Temür

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.