Hava Durumu

WhatsApp'ta devrim! Tek hesap iki farklı telefonda...

WhatsApp'ta son görülme özelliğinin kaldırılması sosyal medyaya damga vurdu. WhatsApp'la ilgili bu tartışma devam ederken, dikkat çekici bir yenilik daha ortaya çıktı. Kullanıcılar tek WhatsApp hesabını birden fazla cihazda kullanabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
WhatsApp'ta devrim! Tek hesap iki farklı telefonda...

Geçtiğimiz aylarda tek WhatsApp hesabının birden fazla cihazda kullanılmasına yönelik bir takım iddialar ortaya atılmıştı. WhatsApp hakkındaki yenilikleri paylaşan WA Beta Info sitesi ise bu özelliği doğrulamış ve iddiaların gerçek olduğunu vurgulamıştı. Şimdi de India Times sitesi bu özelliğin üstünde çalışıldığına dair bir haber paylaştı.

Kaynak tarafından yeni bir ayrıntı verilmiş değil, ancak habere göre kullanıcılar aynı WhatsApp hesabıyla farklı cihazlardan giriş yapılabilecek ve sohbetler uçtan uca şifrelenmiş olacak. Ancak bu özellikte farklı cihazlara şifreleme anahtarı atanabilmesi için uçtan uca şifreleme de bir takım değişikliklerin olacağı da vurgulanıyor.

İŞLETİM SİSTEMİ FARKLI OLMAYACAK

İsimsiz bir endüstri kaynağına göreyse söz konusu özellik herhangi bir işletim sistemiyle sınırlı değil. iPhone veya Android fark etmeden bu özellik sayesinde WhatsApp'a farklı cihazlardan giriş yapılabilecek. Kullanıcılar aynı hesapla mesela iPhone'da WhatsApp'tan çıkış yapmadan, başka bir telefondan WhatsApp'a giriş yapıp, uygulamayı kullanmaya devam edebilecek.

Şu anda WhatsApp kullanıcıları kayıtlı cihazında sadece bir hesaba sahip olabiliyor. Eğer başka bir cihazdan giriş yaparsa, diğer cihazdaki oturum kapatılıyor. Özelliğin ne zaman çıkacağına dairse herhangi bir tarih verilmemiş durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.