Hava Durumu

WhatsApp'ın yeni özelliği belli oldu

Facebook'un bünyesinde yer alan WhatsApp yeni özelliklerini sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda grup görüntülü sohbet sayısını 4'ten 8'e çıkaran WhatsApp'ın şimdiki yeni özelliği belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2020 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2020 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
WhatsApp'ın yeni özelliği belli oldu

Android platformunda test edilen WhatsApp hareketli sticker özelliği ile görüşmeleriniz artık daha keyifli hale gelecek.

Uzun bir süredir Telegram ve Gboard gibi diğer uygulamalar zaten animasyonlu çıkartmaları destekliyordu.

Ancak WhatsApp bu zamana kadar hareket etmeyen statik çıkartmalara destek sunuyordu.

WhatsApp Beta v2.20.194.7'de, animasyonlu sticker'ların varlığı ortaya çıktı.

Şimdilik sadece Android kullanıcıları üzerinde test edilen bu çıkartmalar; Playful Piyomaru, Rico's Sweet Life, Moody Foodies, Chummy Chum Chums, ve Bright Days, olarak isimlendiriliyor. Toplamda şimdilik 5 paket halinde gelen bu özelliği kullanabilmek için WhatsApp'ın son Beta sürümünü indirmeniz gerekiyor.

WhatsApp Beta v2.20.194.7 sürümünü buradan indirebilirsiniz. Uygulamayı yüklemeden önce Android telefonunuzdan bilinmeyen kaynaklara izin verme seçeneğini aktifleştirmeniz gerektiğini belirtelim.

Hareketli çıkartmalar özelliğinin Temmuz ayı içerisinde hem iOS hem de Android telefon kullanıcılarına sunulacağını düşünüyoruz.

Bu zamana kadar yeni özelliği Android kullanıcıları Beta sürümü ile kullanmaya devam edecek. Bakalım Testflight üzerinden yayınlanan WahtsApp'ın iOS Beta'larına bu yenilik eklenecek mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.