Hava Durumu

WhatsApp'ın bilinmeyen müthiş özelliği

WhatsApp'ta gizli kalan öyle bir özellik var ki kullanan herkesin çok işine yarayacak. İşte WhatsApp'ın o bomba özelliği...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2020 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2020 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
WhatsApp'ın bilinmeyen müthiş özelliği

WhatsApp'ta fotoğraf paylaşan kullanıcılar, fotoğrafların kalitesinin düştüğünü çoğu zaman fark etmiyor. Ancak WhatsApp, optimizasyon yaptığından görüntü bozuluyor.

Yolladığınız görüntünün bozulması istemiyorsanız Dosya gönderir gibi fotoğraf ve videolarınızı gönderin. Böylece sohbet ekranında fotoğraflar görünmeyecek; ancak karşı taraf indirdiğinde bozulmamış bir görüntü alacak.

Diğer yandan WhatsApp, yine ses getirecek bir özelliği daha hayata geçiriyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle sevdiklerini göremeyen ya da iş görüşmelerini uzaktan yapmak zorunda kalanlar için yeni dönem başlıyor.

İşte WhatsApp'ın getirdiği yenilik...

WhatsApp, 50 kişilik görüntülü görüşme sürecini başlatıyor. Yani 50 kişiye kadar olan büyük bir kitle artık görüntülü konferans yapabilecek.

Ancak görüntülü görüşmeyi 50 kişiye kadar yapmak isteyenler WhatsApp'ın içinde bunu yapmayacak; doğrudan Messenger Rooms'a yönlendirilecek.

Böylece Messenger Rooms çatısı altında sosyal medya araçları toplanmış olacak. Ancak WhatsApp'ın tek bomba özelliği bu değil elbete...

WhatsApp'ta kullanıcıların en büyük sorunlarından biri tarih oluyor. Bakın WhatsApp'a girdiğinizde artık ne yapabileceksiniz?

WhatsApp, çok yakında birden fazla cihazdan aynı hesabın kullanılabilmesinin önünü açacak. Şu an tek cihazda WhatsApp hesabını kullanmak isteyenler, daha fazla cihazda WhatsApp'a girebilecek. Ancak asıl bomba özellik bu değil!

WhatsApp'ta birden çok hesap özelliği aktif olduğunda sohbet yedekleme derdinden de kurtulacaksınız. Nasıl mı?

Yeni bir telefon aldığınızda WhatsApp yedeğinin yeni cihaza taşınması genelde sorunlu oluyor. Ancak bu özellik sayesinde yeni cihazınızda WhatsApp'ı aktif hale getirdiğinizde sohbet kayıtlarınız otomatik olarak yedeklenecek ve yeni cihaza aktarılacak.

Ancak bu yedekleme işlemini yaparken mutlaka WiFi açık olmak zorunda; aksi halde yedekleme söz konusu olmayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.