Hava Durumu

Victoria's Secret'in yılbaşı şovu iptal oldu

Dünyaca ünlü iç çamaşır markası Victoria's Secret, performanslarda düşüş yaşandığı için yılbaşı gecesi yayınlanacak geleneksel şovlarını iptal ettiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2019 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Victoria's Secret'in yılbaşı şovu iptal oldu

Her yıl gelenekselleşen ve 'yılın şovu' olarak aralık ayında gerçekleşen Victoria's Secret defilesi, bu yıl performans düşüklüğü yaşandığı gerekçesiyle yapılmayacak.

ŞOVLARI İPTAL EDİLDİ

Ünlü model Shanina Shaik, yaptığı bir açıklamasında gelenekselleşen şovlarının bu sene gerçekleşmeyeceğini söyledi. Victoria's Secret, bu haberi doğrulayarak, şovun resmen iptal olduğunu bildirdi.

"SERMAYE YATIRIMINI BÜYÜK ÖLÇÜDE GERİ ÇEKTİK"

Marka tarafından yapılan açıklamada iptal gerekçesi olarak "Victoria's Secret'ın pazarlamasını geliştirmek" denildi. Konu hakkında konuşan markanın finans yöneticisi, "Müşterilerle iletişim kuracağız, ancak söyleyeceğim hiçbir söz, bu moda şovunun büyüklüğünü açıklayamaz. Victoria's Secret'in performansındaki düşüş göz önüne alındığında, ürünlerimizin müşterilerde yankı uyandırmasını sağlamaya odaklanırken, bu işte sermaye yatırımını büyük ölçüde geri çektik" dedi.

TWITTER'DA TREND OLDU

Defilenin iptal edilmesini ardından marka Twitter'da trend oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı, defilenin iptal olmasından dolayı büyük üzüntü içerisinde olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.