Hava Durumu

Ünlü şarkıcının kabus gibi günleri! Eşim beni, benim yatağımda...

Bir zamanların ünlü ismi şarkıcı Seçil, yakalandığı hastalık sonrası, uzun süre yaşam savaşı verdi. İşte bu sırada hayatının en büyük darbesini eşinden yedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ünlü şarkıcının kabus gibi günleri! Eşim beni, benim yatağımda...

Henüz 19 yaşındayken müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Seçil, 2000 yılında beyin dokusundaki iltihaplanma yüzünden komaya girip şuurunu yitiren Seçil (Hekimoğlu) uzun süre yoğun bakımda yaşam savaşı verdi. İşte bu sırada da hayatının en büyük darbelerinden birini yedi. 

Şarkıcı Seçil, hayata dönüp bir anlamda yeniden doğduktan sonra başından geçenleri Hürriyet'in Kelebek ekine şöyle anlatmıştı o dönemde: "O süreçte yanımda sadece ailem vardı. Bir de beni hiç yalnız bırakmayan sanatçı dostlarım. Onların hakkını ödeyemem."

Hastalığı yüzünden bir dönem hafızasını da kaybeden Seçil, o dönemde eşi Hakan Hekimoğlu ile de sorunlar yaşamış. 



İşte Seçil'in ağzından başına gelenler: ""Doktorlar aileme belki kızınızı kaybedebilirsiniz dedikleri sırada, eşim beni benim evimde ve benim yatağımda bir kadınla aldatıyordu."

Yaşadığı kötü günleri asla unutamayan Seçil daha önce üç evlilik yaptığını, üçünde de tercihlerinin doğru olmadığını vurgulamıştı. Seçil, yaşamını tehdit eden hastalığı atlattı ama müzik piyasasında eski günlerine bir daha geri dönemedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.