Hava Durumu

Ünlü isimlerden ABD seçimi öncesi çıplak mesaj!

ABD'de Mark Ruffalo ve Naomi Campbell gibi dünya ünlü isimler, seçim öncesi çıplak bir şekilde kamera karşısına geçti, Çıplak ünlüler, oy verirken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2020 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ünlü isimlerden ABD seçimi öncesi çıplak mesaj!

Aralarında Mark Ruffalo, Chris Rock, Naomi Campbell, Amy Schumer gibi pek çok ismin bulunduğu ABD'li ünlüler, 3 Kasım genel seçim öncesi çıplak bir şekilde kamera karşısına geçerek seçmenlere oy verme konusunda bilgi verdikleri bir video çekti. 

RepresentUs isimli bir sivil toplum kuruluşunun ABD Başkan seçimleri öncesi vatandaşlara farklı eyaletlerde oy verme süreçlerinde dikkat etmeleri gerekenleri aktarmayı amaçladığı videoya pek çok ünlü isim katıldı. Ünlü yıldızlar çıplak bir şekilde kamera karşısına geçerek, geçersiz oy vermemek için yapılması gerekenleri sıraladı. 

ABD'de 16 eyalette vatandaşların posta yoluyla gönderecekleri oyları iki farklı zarfa koymaları gerektiği ve bunun yapılmadığı oyların 'çıplak oy' sayıldığı belirtilen videoda, Kasım seçiminde oyların geçersiz sayılmaması için gerekenler anlatıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.