Hava Durumu

Ücretsiz Spotify kullanıcılarına müjde

Spotify Salı günü yaptığı açıklamada, ücretsiz hesap sahiplerinin de artık belirli şarkılar arasından istediklerini dinleyebileceğini belirtti

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ücretsiz Spotify kullanıcılarına müjde

Spotify Ürün Geliştirme Müdürü Babar Zafar "Artık ücretsiz hesaplar, Spotify Premium'a daha çok benziyor" diyor. Spotify, ücretsiz servisinin yeni müşterileri kendisine çekmek için en önemli araç konumunda olduğunun farkında. Bu sebeple ücretsiz deneyimde kullanıcılara daha fazla özgürlük sunularak Premium hesap satın almaları sağlanmaya çalışılıyor.

Ücretsiz hesaplara tanınan bu özgürlüğün ardından, Spotify'a para ödeyen kullanıcılar "Ben neden para ödüyorum ki?" diye düşünebilir. Ancak şarkılar üzerinde tamamen hakimiyet sahibi olmanın tek yolu Premium abone olmak. Premium üyeler, bu 750 şarkının dışındaki şarkıları da sınırsız bir şekilde dinleyebiliyor. Ayrıca liste hazırlamak ve reklamlara maruz kalmadan müzik dinlemek de hala ücretli abonelere tanınan ayrıcalıklar arasında. Spotify Ar-Ge Müdürü Gustav Soderstrom "Basitçe söyleyecek olursak; ne kadar dinlersen o kadar ödüyorsun" diyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.