Hava Durumu

Twitter'ı sallayan anket! meğer erkekler duşta...

Conor Arpwel adındaki Twitter kullanıcısı erkeklerin temizlenme konusunda ne kadar titiz olup olmadıklarını ortaya çıkaran bir anket yaptı! İşte çoğu erkeğin red cevabı verdiği, sonuçları görünce birçok kişiyi hayrete düşüren o soru ve yanıtları...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Twitter'ı sallayan anket! meğer erkekler duşta...

Twitter kullanıcısı Conor Arpwel insanlara duş alışkanlıklarıyla ilgili aslında çok "normal" gibi görünen ama çoğu insan vakit kaybı gibi gelen soruyu sordu!

Ankete katılan 800 bin kişinin verdiği cevaplar ise çok daha çarpıcı yorumları gün yüzüne çıkardı.

Conor Arpwel Twitter'dan, "Merhaba, adım Conor Arpwel ve ben duşta bacakları da ayrı lifleyip, yıkayanlardanım. Daha çok insana ulaşıp, erkeklerin duş sırasında neden bacakları yıkamanın vakit kaybı olduğunu merak ediyorum. Hadi siz de ankete katılın" dedi ve duş sırasında bacakları yıkama anketine toplam 800 bin kişi katıldı.

Sonuçta ise ankete katılan kişilerin yüzde 81'i duş alırken bacaklarını da yıkadıklarını belirtirken, yüzde 19'u yıkamadıklarını itiraf etti.

Tartışma konusu haline gelen bu ankete yapılan yorumların bazıları ise şu şekilde oldu:

"Duşta bacaklarına sadece su deydiren kişilere soruyorum: Eğer duşta bacaklarınızı temizlemiyorsanız, ne zaman temizliyorsunuz?"

"Üniversitede tanıdığım biri sırtını da ayrı yıkadığını söylemişti. Nedeni ise şampuan kalıntılarının sırtında kalma korkusuymuş. Bunu düşününce bacaklarını duşta yıkamayan insanlar garip geliyor."

"Yıkamıyorum diye cevap verenler bugüne kadar dışarıda kullandıkları tuvaleti düşünsünler. Bacakları o tuvalete hiç mi değmiyor?"

"Tüm gün pantolonumun içinde zaten temiz kalıyorlar neden yıkayayım ki?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.