Hava Durumu

Tuvalette dehşeti yaşadı! 2 metrelik boa yılanıyla...

İngiltere'de bir apartmanın 1. katında oturan kadın, tuvalette 2 metrelik boa yılanıyla burun buruna geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2020 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Tuvalette dehşeti yaşadı! 2 metrelik boa yılanıyla...

Herhangi bir tuvaletin kapısına yürüdüğünüz zaman, diğer tarafta sizi neyin beklediğinden emin olmadığınız için tedirgin olabilirsiniz. Yine de kendi evinizde, genellikle iyisinizdir. Ancak İngiltere'nin Kuzey-Batı bölgesindeki Merseyside'da bir kadın için durum böyle değildi .

Bir dairenin 1. katında kalan kadıncağız, uykudan uyanıp lavaboya gittiği sırada banyosunda 2 metre uzunluğunda bir boa yılanı buldu. Kadın nereden geldiği konusunda şaşkına döndü. Ne dairede oturan kadın ne de komşuları yılanın nereden geldiğini bilmiyordu.

Kadıncağız hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis hemen yetkili birilerine ulaşmaya çalıştı. Devasa boa yılanıyla başa çıkmak için hiçbir sürüngen uzmanı bulunamayınca daha önce yılan tecrübesi olan bir memur çağrıldı.

Yılanlar ve onları idare etme bilgisine sahip bir polis biraz internette araştırma yaptı ve boa yılanı olduğunu anladı. Boa Yılanının zehirli olmadığını öğrendikten sonra duruma el attı. Polis, kendini banyo lavabo ve musluklarının etrafına saran sürüngene sakin bir şekilde yaklaştı ve bir ilaçla uyuşturdu. Sonra büyük, güvenli bir kaba koydu. Yılanı geçici olarak yerel bir evcil hayvan kurtarma tesisinde barındırmak için düzenlemeler yapıldı.

Boa yılanı zehirli mi?

Boa yılanı zehirli değildir ve Amerika kıtasına özgüdür. İnsanlara saldırdıkları, hatta bebekleri boğarak öldürdükleri biliniyor. Yılanlar 50 kg ağırlığa kadar çıkabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.