Hava Durumu

Timsah Arena'da önce sevinç sonra hüzün!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u 3-2 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2019 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Timsah Arena'da önce sevinç sonra hüzün!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bursaspor ile şampiyonluk yarışındaki Galatasaray karşılaştı. Maça Bursaspor çok hızlı başladı. 11'de kritik pozisyonda Onur'dan önce topa müdahale eden Muslera, 14. dakikada ise Aytaç'ın şutunda golü önledi.

Maçın 15. dakikasında ise Yusuf Erdoğan sağ kanattan ceza sahasına girerek Sakho'yu gördü, Senegalli yıldız topu ağlara göndererek Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi. 39'da Belhanda'nın ortasında Luyindama'nın kafa vuruşu üstten auta gitti. 3 dakika sonra ise Lima'nın pasında Saivet muhteşem bir golle skoru 2-0'a getirdi. Farkı azaltmak için yüklenen Galatasaray'da dakikalar 45+3'ü gösterdiğinde Mariano'nun ortasında Ndiaye kafayla golü atarak takımını devreye 2-1'lik skorla götürdü.

Galatasaray, ikinci yarıya hızlı başladı. 48'de Ndiaye'nin vuruşu dışarı giderken, 53. dakikada Belhanda yerde kaldı. Galatasaray cephesi penaltı beklerken, hakem Suat Arslanboğa önce 'devam' dedi. Ardından VAR hakemlerinin uyarısı sonrası pozisyonu inceleyen Arslanboğa, kararını değiştirerek penaltı verdi.

Topun başına geçen Diagne, skoru 2-2'ye getiren isim oldu. Rüzgarı iyice arkasına alan Galatasaray, Bursa kalesine akın akın gelmeye başladı. 61'de Onyekuru'nun yakın mesafeden plasesi auta giderken, 2 dakika sonra Feghouli müthiş bir vuruşla Galatasaray'ı 2-0 geriden geldiği maçta 3-2 öne geçirdi.

82'de Onyekuru'nun topu ağlara gönderen vuruşu ofsayta takılırken maçta başka gol olmadı ve Galatasaray mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 52'ye yükselterek lider Başakşehir'le puan farkını 6'ya indirdi. Bursaspor ise 28 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.