Hava Durumu

TFF ve kulüplerden başsağlığı mesajı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen elim tren kazasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kulüpler başsağlığı mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
TFF ve kulüplerden başsağlığı mesajı

Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren (YHT) Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz İstasyonu'nda kaza yaptı. Elim kazanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler başsağlığı mesajı yayınladı.

TFF: Ankara'da meydana gelen tren kazasında vatandaşlarımızın vefat ettiğini ve çok sayıda vatandaşımızın yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Beşiktaş Kulübü: Ankara'da meydana gelen tren kazasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diler, kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ederiz.

Fenerbahçe Kulübü: Ankara'da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Galatasaray Kulübü: Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen tren kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz.

Trabzonspor Kulübü: Ankara'da meydana gelen tren kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.