Hava Durumu

TFF'den tarihi men cezası! 2 futbolcuya 16 maç...

Bilecik'te 3 kulübün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na (AFDK) yaptıkları itiraz neticesinde Kurtaköyspor oyuncu ve teknik heyetine ceza yağdı. Tarihi cezada 2 futbolcuya 16 maç men cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2019 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2019 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
TFF'den tarihi men cezası! 2 futbolcuya 16 maç...

Bilecik 2. Amatör Lig B grubunda mücadele eden Güneşspor, Karaköyspor ve Bozüyük 4 Eylülspor takımı yöneticileri ligde mücadele ettikleri Kurtköyspor'un kendi müsabakalarından başkasının lisansı ile futbolcu oynattıkları gerekçesiyle TFF'ye bağlı AFDK'ya şikayet ettiler.

Yapılan şikayet sonrasında Güneşspor-Kurtköyspor müsabakasında Futbol Müsabakalar Talimatının 22/G-23/1-3 maddeleri yoluyla Futbol Disiplin Talimatının 47/3 maddesi gereği Kurtköyspor'un 4-0 hükmen mağlubiyetine ve mevcut puanından 3 puanın silinmesine karar verildi.

Ayrıca, takım yöneticisi Yener Uzun'a futbolcunun lisansı ile başka bir futbol oynatmaktan Futbol Disiplin Talimatının 47/1-B-C maddesi uyarınca 2 ay hak mahrumiyeti cezası verildi.

Ayrıca bu müsabakada lisansı Vitrapsor'da bulunan Güneşspor-Kurtköyspor müsabakasında başkasının lisansı ile oynayan Poyraz Eserkaya Futbol Disiplin Talimatının 47/1-A maddesi uyarınca 8 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.