Hava Durumu

Tek kuruş harcamadan dünyayı dolaşıyor

Yeni rotalar için seyahat bloglarında zaman geçirenlerdenseniz 'The Blonde Abroad' (Yurtdışındaki sarışın) takma isimli Kiersten Rich'nin maceralarına muhtemelen denk gelmişsinizdir. Ancak tanımayanlar için ABD'li kadının ilginç öyküsünü anlamakta fayda var...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Tek kuruş harcamadan dünyayı dolaşıyor

'İşini bırakıp dünyayı dolaşma' trendine 2011'de dahil olan Kiersten, o yıl Los Angeles'taki işini bırakarak uzun bir tatile çıkmaya karar veriyor.

Tatilini bitirmeme kararı veren Kiersten, şu anda oldukça tanınan bir seyahat yazarı.

Kiersten yaklaşık 7 yıl önce aldığı bu radikal kararı şöyle açıklıyor: "Pek çok kişi gibi, iyi bir üniversiteye gitmem, iyi bir iş bulmam evlenmem ve mutlu mesut yaşamam öğütlenerek büyüdüm. Ancak gerçekten mutlu olmak için tüm bunları geride bıraktım"

Tıpkı söylediği gibi oldukça iyi bir iş ve doyurucu bir maaşı elinin tersiyle iten Kiersten, yıllardır hem istediği hayatı yaşıyor hem de hobisiyle para kazanarak hayatını sürdürüyor.

Kiersten, oldukça geniş bir okur kitlesi bulunan 'theblondeabroad.com' sitesine aldığı reklamlar ve özellikle dergilere yazdığı yazılar ve verdiği röportajlar ile hatırı sayılır bir gelirin sahibi oluyor.

Instagram ve Twitter gibi sosyal mecraları oldukça etkin kullanan Kiersten'ı Instagram'dan takip edenlerin sayısı 500 bini geçmiş durumda.

Kiersten, şimdiye kadar 54 ülke gezdi.

İşte, Kiersten'ın dünya turundan kareler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.