Hava Durumu

Tarkan'a 'Ya Herru Ya Merru' çalımı

Elif Karlı, yeni single'ının ilk performansında Ağaoğlu Maslak 1453 içerisinde yer alan Pm Restaurant'ta sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Tarkan'a 'Ya Herru Ya Merru' çalımı

Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Elif Karlı, "Ben hep siyahlar içindeyim. Siyahı seviyorum ama normalde rengarenk bir kadınımdır. Bu albüm uzun zamandır hayata geçirmek istediğim bir projeydi ama doğru ekip, doğru aranjör, doğru şarkıların bir araya gelmesi gerekiyordu. Bu albümde kariyerim açısından doğru bir adım attığımı düşünüyorum. 'Sanki ilk albümümmüş gibi heyecanlıyım' desem yalan söylemiş olmam" ifadelerini kullandı.

Albümün çıkış parçası 'Ya Herru Ya Merru' hakkında "(Ya kal ya git) demek. Normalde de kullandığım sözlerden biridir. Tehlikeli bir sözcüktür aslında ama severim tehlikeyi" diyen başarılı şarkıcı, yeni albümünün şarkılarını sırasıyla kliplendireceğini, 'Bizim Oranın Adetlerini de bayram sonrası klip çekeceğini söyledi.

Neredeyse tüm dostlarını sahnesinde ağırlayıp şarkılar söyleterek eğlencenin dozunu ikiye katlayan Elif Karlı, 'Ya Herru Ya Merru' şarkısının söz yazarı Gülşah Tütüncü'ye ise ayrıca teşekkür etti. "Bu şarkıyı Tarkan ikinci albümüne okuyacakmış az kalsın. Parayı veren düdüğü çalar. Teşekkürler Gülşah" diyerek yeni albümünün çıkış şarkısını bestekarı ile birlikte seslendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.