Hava Durumu

Survivor yeni bölümde neler olacak? Yeni tanıtım yayınlandı...

Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da ödül oyunu ve sembol oyununda kazananlar belli oldu. Kıran kırana geçen ödül oyununu All Starlar aldı. Sembol ödülünü ise Yağmur Banda aldı. İşte Survivor 25. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Survivor yeni bölümde neler olacak? Yeni tanıtım yayınlandı...

Survivor'da dün akşam 25. bölüm heyecanı yaşandı. Nefes nefese geçen mücadelede hem ödül oyununu hem sembolü kazanan takım ve isim belli oldu. Hafta sonu eleme adayları tek tek belirlenecek. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununda All Star takımında yarışan Murat Ceylan hastalandığından dolayı ödül oyununda yer alamadı. Ödül oyununun ödülü, All Star takımı kazanırsa ailelerinden gelen fotoğraflı mesajları görüntülemek, Gönüllüler takımı kazanırsa hayranlarından gelen mesajları görüntülemek ve müzik dinlemek olarak açıklandı. Ardından takımlar ilk eşleşmeleri yaptı ve yarışma başladı.

Ödül oyununun ilk karşılaşmasında Yiğit ve Anıl yarıştı. İlk karşılaşmada rakibinden daha iyi performans gösteren Yiğit, All Star takımını 1-0 öne geçti.

İkinci karşılaşmada Sahra ve Birsen karşı karşıya geldi. Parkuru eşit bitiren iki yarışmacı, halka çekme etabına da birlikte geldi. Halka çekme etabında rakibini yenen Birsen, skoru 1-1 yaptı.

Üçüncü yarışmada Turabi ve Batuhan karşılaştı. Parkuru önde tamamlayan Turabi, halka çekme etabında rakibinden daha iyi performans gösterdi ve All Star takımı 2-1 öne geçti.

Dördüncü karşılaşmada Nagihan ve Elif yarıştı. Parkuru az farkla önde bitiren Nagihan, halka çekme etabında ilk atışı yaptı. Bu etapta Nagihan rakibini mağlup etti ve 2-2 beraberlik sağlandı.

Hilmi Cem ve Ramazan, beşinci yarışmada karşı karşıya geldi. Parkurda çok fazla fark atan Hilmi cem, halka çekme etabına da gelen ilk yarışmacı oldu. Halka çekme etabında Hilmi Cem rakibini mağlup etti ve All Star takımı 3-2 öne geçti.

Altıncı mücadelede Sema ve Funda karşılaşacakken yüzme bölümünde Funda boğulma tehlikesi geçirdi! Etabın başladığı ilk bölümde denizde yüzemeyen Funda, boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ve cankurtaranlar yardımıyla oyun alanından çıktı.

Altıncı karşılaşmada Damla ve İpek karşılaştı. Parkuru önde bitiren Damla, halka çekme etabına ilk gelen yarışmacı oldu. Halka çekme etabında küpleri ilk yerine yerleştiren Damla, All Star takımını 4-2 öne geçirdi.

Fazla yüzme bilmeyen Cumali, yedinci karşılaşmaya çıkamadı ve iki takım yarışmacıları arasında küçük bir tartışma çıktı. Ardından Ümit Karan ve Mustafa Kemal yarıştı. Karşılaşmada parkuru önde bitiren Ümit Karan, halka çekme etabına da ilk gelen yarışmacı oldu. Halka çekme etabında rakibini mağlup eden Mustafa Kemal, skoru 4-3'e getirdi.

Sekizinci karşılaşmada Sema ve Yağmur karşılaştı. Halka çekme etabına ilk gelen yarışmacı olan Sema, rakibini mağlup etti ve All Star takımını 5-3 öne geçiren skoru getirdi.

Ümit Karan ve Anıl dokuzuncu mücadelede karşı karşıya geldi. Parkuru az farkla önde bitiren Anıl, atışlara ilk gelen isim oldu. Atışlarda Ümit Karan'dan daha iyi performans gösteren Anıl, takımına galibiyeti getirdi ve skor 5-4 oldu.

Elif ve Birsen, onuncu karşılaşmada yarıştı. Parkuru önde bitiren Birsen, halka çekme parkuruna ilk gelen yarışmacı oldu. Halka çekme yarışında galibiyet alan Elif, All Star takımına skoru getirerek 6-4 yaptı.

On birinci karşılaşmada Yiğit ve Ramazan karşılaştı. Mücadelede parkuru önde bitiren Yiğit, halka çekme etabına gelen ilk yarışmacı oldu ve atışlara başladı. Halka çekme parkurunda başarılı olan Ramazan, skoru 6-5'e getirdi.

On ikinci yarışmada Sema ve İpek karşılaştı. Parkuru önde bitiren Sema, halka çekme etabına da ilk gelen isim oldu ve atışlara başladı. Atışlarda İpek rakibini yendi ve skor 6-6 beraberliğe geldi.

Hilmi Cem ve Batuhan, on üçüncü karşılaşmada yarıştı. Parkurda rakibine üstünlük kuran Hilmi Cem, halka çekme etabına ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda Hilmi Cem rakibini mağlup etti ve All Star takımını 7-6 öne geçirdi.

On dördüncü karşılaşmada Sahra ile Nagihan karşı karşıya geldi. Parkuru önde bitiren Sahra, halka çekme etabına ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda rakibinden daha iyi performans gösteren Nagihan, rakibini mağlup etti ve skor yeniden 7-7 beraberliğe geldi.

On beşinci karşılaşmada Anıl ve Turabi karşılaştı. Parkuru başa baş tamamlayan iki yarışmacı, atışlara geldi. Atışlarda başarılı olan Anıl, takımını öne geçirdi Gönüllüler takımı skoru 8-7 yaptı.

Damla ve Yağmur, on altıncı mücadelede yarıştı. Etabı önde bitiren Damla, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda da Yağmur'dan başarılı olan Damla, takımına skoru getirdi ve 8-8 oldu.

Ramazan ve Ümit Karan, on yedinci karşılaşmada karşı karşıya geldi. Parkuru önde bitiren Ümit Karan, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda Ramazan rakibini mağlup etti ve Gönüllüler takımı 9-8 öne geçti.

On sekizinci karşılaşmada Nevin ve Elif yarıştı. Parkuru az farkla bitiren Nevin, atışlara ilk başlayan yarışmacı oldu. Atışlarda rakibine üstünlük kuran Elif, skoru aldı ve toplam skor 9-9 oldu ve bayrak yarışına gidildi. 

Bayrak yarışında Hilmi Cem & Sema ve Birsen - Anıl ikilisi yarıştı. Yarışmada ilk etapta Sema, rakibini geride bıraktı ve bayrağı alan yarışmacı oldu. Sema'nın bayrağı almasıyla birlikte Hilmi Cem yarışmaya başladı ve hemen ardından da Birsen bayrağı aldı ve Anıl yarışmaya başladı. Hilmi Cem, rakibinden önde parkuru kapattı ve atışlara gelen ilk yarışmacı oldu. Atışlarda rakibinden daha iyi performans gösteren Hilmi Cem, ödülü All Star takımına getirdi.

SURVİVOR'DA SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da sembol oyununda karşı karşıya gelen iki takımın yarışmacıları, kıyasıya mücadele etti. Sembol oyununda Gönüllüler takımından Nagihan ve Anıl, All Star takımından ise Sahra sakatlıkları nedeniyle oynayamadı.

Murat ve Ramazan ilk karşılaşmada yarıştı. Parkuru önde bitiren Murat, atışa başlayan ilk yarışmacı oldu. Atışlarda masadaki küpü rakibinden daha önce düşüren Murat, Ramazan'ı eledi ve Ramazan sembole veda etti.

İkinci karşılaşmada Turabi ve Cumali karşı karşıya geldi. Parkuru önde bitiren Turabi, küp devirme etabına gelen ilk yarışmacı oldu. Atışlarda Cumali'den daha iyi performans gösteren Turabi, küpü düşürdü ve Cumali sembole veda etti.

Adem ve Mustafa Kemal, üçüncü karşılaşmada karşılaştı. Parkuru az farkla önde bitiren Adem, atışlara da ilk başlayan isim oldu. Küpü rakibinden daha önce deviren Adem, Mustafa Kemal'i eledi.

Ümit Karan ve Batuhan, dördüncü karşılaşmada yarıştı. Parkurda başa baş mücadele eden iki isim atışlara geldi. Atışlarda Ümit Karan küpü düşürdü ve Batuhan'ı eledi. Böylece Gönüllüler takımında sembol oyununda başka erkek yarışmacı kalmadı.

Beşinci karşılaşmada Hilmi Cem ve Yiğit karşı karşıya geldi. Parkuru başa baş bitiren iki yarışmacı, atışlarda da kıran kırana yarıştı. Atışlarda Yiğit küpü Hilmi Cem'den daha önce düşürdü ve böylece Hilmi Cem sembole veda eden isim oldu.

Altıncı karşılaşmada Murat ve Turabi mücadelesi izlendi. Parkuru başa baş geçen iki yarışmacı, atışlara da birlikte geldi. Atışlarda daha başarılı olan Turabi, küpü devirdi ve Murat Ceylan'ı sembol oyununda eledi.

Ümit Karan ve Adem, yedinci oyunda karşılaştı. Parkuru az farkla önde bitiren Adem, atışlara başladı ve tek vuruşta küpü düşürdü ve Ümit Karan sembole veda etti. Aynı zamanda Adem, sembol oyununda finale yükselen ilk isim oldu.

Sekizinci oyunda Turabi ve Yiğit yarıştı. Parkurda iyi mücadele eden ve önde gelen Turabi, atışlara başladı. Atışlarda Turabi iki atışta küpü devirdi ve finale yükseldi. 

Sembol oyununun finalinde Turabi ve Adem yarıştı. İlk oyunda parkuru az farkla önde bitiren Turabi, atışlara ilk başlayan yarışmacı oldu. Atışlarda küpü ilk deviran Turabi, sembol oyununda ilk oyunu kazandı.

Sembol oyununun ikinci oyununda Adem atışlara ilk gelen isim oldu. Atışlarda iki yarışmacı da kutuları birlikte düşürdü. Daha sonrasında kamera kayıtlarına bakıldı ve karşılaşmada ilk küpü Adem'in düşürdüğü belirlendi ve ikili arasındaki galibi belirlemek için son yarışmaya gidildi.

Sembol oyununun son oyununda parkuru ikili baş başa bitirdi ve ardından atışlar başladı. Atışlarda küpü ilk deviren Adem, sembol oyununu kazandı ve erkeklerde dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

Kadınlarda ilk mücadelede ise Elif ve Yağmur karşılaştı. Parkuru birebir bitiren iki yarışmacı, atışlara geldi. Atışlarda Yağmur küpü ilk deviren isim oldu ve Elif sembol oyunundan elendi.

Sema ve Birsen, ikinci mücadelede yarıştı. Parkuru önde bitiren Sema, atışlara da ilk başlayan yarışmacı oldu. Atışlarda küpü deviren Sema, Birsen'i eledi ve bir üst tura çıktı.

Damla ve Nevin, üçüncü mücadelede karşı karşıya geldi. Parkuru birebir bitiren iki yarışmacı, atışlara geldi. Atışlarda küpü ilk deviren Damla, sembol oyununda Nevin'i eledi ve bir üst tura çıktı.

İpek ve Funda, dördüncü karşılaşmada karşılaştı. Parkuru önde bitiren Funda, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Küpü ilk deviren Funda, sembol oyununda İpek'i eledi ve bir üst tura çıktı.

Beşinci karşılaşmada Damla ve Yağmur yarıştı. Parkuru birlikte tamamlayan iki yarışmacı, atışlara geldi. Atışlarda tek atışta küpü masadan düşüren Yağmur, finale çıktı ve Damla'yı sembol oyununda eledi.

Altıncı karşılaşmada Sema ve Funda karşı karşıya geldi. Parkuru önde bitiren Sema, atışlara ilk başlayan yarışmacı oldu. Atışlarda küpü ilk deviren Funda, Sema'yı eledi ve sembol oyununda finale yükseldi.

Kadınlar sembol oyununda finalde Funda ve Yağmur karşı karşıya geldi. Sembol oyunu finali ilk karşılaşmasında iki yarışmacı da başa baş bir şekilde atışlara geldi. Atışlarda Yağmur küpü ilk düşüren yarışmacı oldu ve avantajı elde etti. İkinci karşılaşmada da atışlara birlikte gelen yarışmacılar atışlara başladı. Atışlarda Yağmur yine başarılı oldu ve küpü düşürerek kazandı. Böylece kadınlarda sembolün sahibi Gönüllüler takımından Yağmur oldu.

Sembol oyununu kazanan Adem ve Yağmur, akıllı telefon ödülünü kazandı.

SURVİVOR SORU-CEVAP ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da All Star ve Gönüllüler takımında yarışan yarışmacılar, soru-cevap oyununda karşı karşıya geldi. Ödülün yoğurtlu tatlı olarak açıklandığı ve kazanan kişinin beraberinde 4 arkadaşını seçeceği yarışmada eğlenceli anlar oldu.

İlk soru cevap yarışmasında Batuhan - Sema yarıştı. "Çaykovski'nin Kuğu Gölü Balesi kaç senedir sahneleniyor?" sorusuna Sema 211 yıl , Batuhan 75 yıl cevaplarını verdi. Batuhan verdiği cevapla kazandı ve tur atladı.

İkinci soru Merve ve Anıl'a soruldu. "Kopenhag'ta günde ortalama kaç adet bisiklet yola çıkmaktadır?" sorusuna Merve bin bisiklet, Anıl 20 bin bisiklet cevabını verdi. Anıl, verdiği cevapla kazandı ve tur atladı.

Yiğit ve Cumali'ye üçüncü soru soruldu. "Bir salyangozun dünya etrafında dönebilmesi için kaç yıl süre gerekir?" sorusuna Yiğit 1325 yıl, Cumali ise 500 yıl yanıtını verdi. Yiğit, verdiği cevapla kazandı ve tur atladı.

Dördüncü soru Elif ve Mustafa Kemal'e yöneltildi. "Türkiye'nin en büyük nehri olan Fırat Nehri, kaynağından itibaren Türkiye sınırını terk edene kadar kaç ilden geçer?" sorusuna Elif 38 il, Mustafa Kemal 4 il dedi. Mustafa Kemal, verdiği cevapla üst tura atladı.

Beşinci soru Sahra ve Hakan'a soruldu. "Tenis topları, kaç yılına kadar beyaz renkte üretilmekteydi?" sorusuna Sahra 1972, Hakan 1941 cevabını verdi. Sahra kazandı ve tur atladı.

Turabi ve Funda'ya altıncı soru soruldu. "Fillerin beyni ortalama kaç kilogramdır?" sorusuna Turabi 15 kilogram, Funda 13 kilogram dedi. Kazanan ise Funda oldu ve tur atladı.

Yedinci soru Damla ve Birsen'e soruldu. "YouTube sitesi kurulalı kaç sene olmuştur?" sorusuna Damla 13 yıl, Birsen 18 yıl dedi. Damla kazandı ve tur atladı.

Hilmi Cem ve Yağmur'a sekizinci soru soruldu. "Amerika Birleşik Devletleri'nde kaç eyalet 'New' adıyla başlamaktadır?" sorusu soruldu. Hilmi Cem 7, Yağmur 9 yanıtını verdi. Yarışmayı Hilmi Cem kazandı ve tur atladı.

Murat ve Nevin Yanıt, dokuzuncu soruda yarıştı. "Ekvator çizgisi, Afrika Kıtası'nda kaç ülke üzerinden geçer?" sorusuna Murat 4, Nevin 6 yanıtını verdi ve Nevin kazanarak tur atladı.

Ümit Karan ve İpek'e onuncu soru soruldu. "NASA'nın gerçekleştirdiği bir araştırmaya denek olarak katılan Drew Iwanicki, 70 gün boyunca sırt üstü yatarak kaç dolar kazanmıştr?" sorusuna Ümit Karan 99 bin dolar, İpek 5 bin dolar yanıtını verdi. Yarışmayı İpek kazandı ve tur atladı.

Adem ve Nagihan, on birinci soruda yarıştı. "OK kısaltması ilk olarak ne zaman kullanılmaya başlanmıştır?" sorusu soruldu. Soruya Nagihan 1982 yılı, Adem 1975 yılı cevabını verdi. Yarışmayı Adem kazandı ve tur atladı.

On ikinci soruda Batuhan ve Ramazan yarıştı. "Türkiye'nin en kalabalık köyü olan Bingöl Merkez'e bağlı Çavuşlar Köyü'nün nüfusu kaçtır?" sorusuna Batuhan 15 bin, Ramazan 5 bin yanıtını verdi. Ramazan kazandı ve tur atladı.

Yiğit ve Anıl on üçüncü soruda yarıştı. "Meşe ağaçları kaç yaşından sonra palamut üretmeye başlar?" sorusuna Yiğit 85 yıl, Anıl 50 yıl cevabını verdi. Yarışmayı Anıl kazandı ve tur atladı.

Sahra ve Mustafa Kemal, on dördüncü soruda yarıştı. "Tüm zamanların bilinen en kısa erkeği olan Chandra Bahadur'un boyu kaç santimdir?" sorusuna Sahra 1,03 cm, Mustafa Kemal ise 75 cm yanıtını verdi ve Mustafa Kemal kazanarak tur atladı.

Damla ve Funda, on beşinci soruda yarıştı. "New York Moda Haftası kaç senedir düzenlenmektedir?" sorusuna Damla 30 yıl, Funda ise 60 yıl yanıtını verdi. Funda kazandı ve tur atladı.

Hilmi Cem ve Nevin Yanıt, on altıncı soruda yarıştı. "Bir insan hayatı boyunca ortalama ne kadar yürür?" sorusuna Hilmi Cem 100 bin kilometre, Nevin Yanıt 55 bin kilometre yanıtını verdi. Hilmi Cem tur atladı.

On yedinci soruda Adem ve İpek yarıştı. "Dünyanın en uzun süre nefesini tutan sporcusu Tom Sietas nefesini ne kadar süre tutarak rekor kırmıştı?" sorusuna Adem 9 dakika, İpek 15 dakika yanıtını verdi. İpek kazandı ve tur atladı.

Anıl ve Ramazan, on sekizinci soruda yarıştı. "Kan bağışı ile alınan 500 ml kanın yerine konması için vücut yaklaşık kaç kalori kullanır?" sorusuna iki yarışmacı da 3 bin yanıtını verince yeniden tahmin yapıldı. Ramazan 4 bin, Anıl 3 bin 1 yanıtını verdi. Anıl kazandı ve tur atladı.

Mustafa Kemal ve Funda, on dokuzuncu soruda yarıştı. "Guinnes Rekorlar Kitabı, ilk olarak kaç yılında yayınlanmıştır?" sorusuna Funda 1961, Mustafa Kemal 1965 yanıtını verdi. Funda tur atladı.

Hilmi Cem ve İpek yirminci soruda yarıştı. "Game of Thrones dizisinde kullanılan dekor ve kostümlerin yer aldığı sergiyi günde ortalama kaç kişi ziyaret etmiştir?" sorusuna Hilmi Cem 4 bin 500, İpek 8 bin yanıtını verdi. Hilmi Cem kazanarak tur atladı ve finale çıktı.

Anıl ve Funda, yirmi birinci soruda karşı karşıya geldi. "2016 yılında Mozart'ın eserlerinden derlenerek 200 CD'lik özel kutu, ilk 5 hafta içince ne kadar satmıştır?" sorusuna Funda 10 bin, Anıl 50 bin yanıtını verdi. Funda verdiği yanıtla tur atladı ve finale çıktı.

Finalde Hilmi Cem ve Funda yarıştı. "Türkiye'nin ikinci büyük gölü olan Tuz Gölü'nün deniz seviyesinden yüksekliği kaç metredir?" sorusuna Hilmi Cem 500 metre, Funda 850 metre yanıtını verdi. Yarışmayı Funda kazandı ve ikinci soru soruldu. İkinci soruda "Kemal Sunal ve Şener Şen, kaç tane filmde beraber rol almıştır?" sorusu soruldu. Hilmi Cem 15, Funda 17 yanıtını verdi. Karşılaşmayı Hilmi Cem kazandı ve skor 1-1 oldu. Son soruda ise "İki kız kardeş tarafından anaokulları için bestelenen 'Happy Birthday To You' şarkısı, kaç yılında bestelenmiştir?" sorusu soruldu. Soruya yanıt olarak Hilmi Cem 1900, Funda 1979 yanıtını verdi. Soruya doğru yanıt veren Hilmi Cem, ödülün sahibi oldu.

Hilmi Cem kazandığı yoğurtlu tatlıyı birlikte yemek için Sema, Murat Ceylan, Turabi ve Ümit Karan'ı seçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.