Hava Durumu

Süper Lig ekipleri Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

Süper Lig ekipleri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir, geçtiğimiz gün eski eşi tarafından çocuğunun yanında boğazından bıçaklanan Emine Bulut'un ölümüyle ilgili tepki gösteren paylaşımlarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2019 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2019 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Süper Lig ekipleri Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir kulüpleri, eski eşi tarafından boğazından bıçaklanan ve çocuğunun yanında ağladığı görüntülerin ortaya çıktığı Emine Bulut'un öldürülmesine sessiz kalmadı.

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38), hastanede ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü.

Sarı lacivertli ekibin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Yaşanan bu vahşete sessiz kalmıyoruz! Failinin en ağır ceza ile yargılanmasını, toplumumuzda kadın cinayetlerinin artık son bulmasını diliyoruz!" ifadeleri kullanıldı.

İşte Fenerbahçe'nin yaptığı paylaşım;

GALATASARAY, BEŞİKTAŞ, BAŞAKŞEHİR VE TRABZONSPOR DA SESSİZ KALMADI

Trabzonspor, resmi Twitter hesabından Emine Bulut cinayetiyle ilgili paylaşımda bulundu. Bordo mavili ekip "Kadın cinayetleri karşısında #sessizkalmayacağız. Bu vahşet artık son bulsun! #EmineBulut" notuyla paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.