Hava Durumu

Sosyetenin konuştuğu büyük vurgun! Ünlü isimleri...

Ünlü isimlere kendisinin "Mine Mumcu" olarak tanıtan Mine Özkan'ın birçok ünlü ismi dolandırdığı ortaya çıktı!

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2019 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Sosyetenin konuştuğu büyük vurgun! Ünlü isimleri...

Kamuoyunda "Saadet Zinciri", "Titan Zinciri" olarak bilinen Ponzi Piramit Zinciri dolandırıcılığı magazin dünyasının gündeminde. İddiaya göre, "Mine Maria" diye bilinen, kendisini "Mine Mumcu" olarak tanıtan, gerçek ismi Mine Özkan olan kişi, birçok ünlü ismi dolandırdı. Özkan'ın 35 milyon TL'lik vurgun yaptığı öne sürülüyor.

Sosyete son dönemde dolandırıcılık iddiası ile çalkalanıyor. Kamuoyunda "Saadet Zinciri", "Titan Zinciri" olarak bilinen Ponzi Piramit Zinciri dolandırıcılığı magazin dünyasının gündeminde. İddiaya göre, "Mine Maria" diye bilinen, kendisini "Mine Mumcu" olarak tanıtan, gerçek ismi Mine Özkan olan kişi, birçok ünlü ismi dolandırdı. Özkan'ın 35 milyon TL'lik vurgun yaptığı öne sürülüyor. Mine Özkan isimli kişinin, aylık kar faizi diyerek, magazin, spor ve iş dünyasındaki birçok isimden para aldığı iddia ediliyor. Dolandırıcılıktan gözaltına alınan Mine Özkan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ponzi sistemi nedir?

Ponzi Sistemi ya da Ponzi Düzeni, yatırımcılara kendi paralarından geri dönenle veya sonraki yatırımcılarda gelen paralarla ödemenin yapıldığı bir dolandırıcılık yöntemidir..
Basketbolcu Semih Erden'in, Mine Özkan'ın finans kaynaklarını bulup buluşturan isimlerden biri olduğu iddia ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.