Hava Durumu

Songül Karlı'dan çok konuşulacak frikik

47 yaşındaki türkücü Songül Karlı, sosyal medya hesabından paylaştığı pozda frikik verdi. Bikini üstüyle paylaştığı pozunda göğsü görünen Karlı, gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde Karlı, oğlunun, "Anne YouTube'a giriyorum Allah aşkına yapma hep bir yerlerin konuşuluyor" dediğini söylemişti.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Songül Karlı'dan çok konuşulacak frikik

Son dönemlerde eski eşiyle yaşadığı gerilimle gündeme gelen ünlü türkücü Songül Karlı, paylaştığı pozuyla yine gündemi değiştirecek. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şort ve bikini üstüyle görülen Karlı'nın göğsünün açılması dikkatlerden kaçmadı.

Tatil pozu paylaşan Songül Karlı'nın fotoğrafta göğsünün açıldığı görüldü. Beyaz şortunun düğmesini açan Songül Karlı, yaşına rağmen fit vücuduyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Sosyal medyadan birçok tepki gelirken Karlı'nın ne diyeceği ise merak konusu oldu.

OĞLU, "ANNE HEP BİR YERLERİN KONUŞULUYOR" DEMİŞTİ

Yazın paylaştığı bikinili fotoğrafıyla konuşulan türkücü, o kare için "Bir arkadaşımın oğlu çekti. Hadi bir tane sosyal medyaya koyayım dedim, olay oldu. Efe diyor ki 'Anne YouTube'a giriyorum Allah aşkına yapma hep bir yerlerin konuşuluyor'" demişti.

GÖĞÜSLERİNİ 4. KEZ KÜÇÜLTTÜRECEK

Vücudunda estetik olmadığını söyleyen Karlı, "3 kere göğüslerimi küçülttüm. Daha büyüktü. Hatta yine küçültmek istiyorum. Ben televizyon programı çekince elbise getiriyorlardı altı oluyor üstten fermuar çekilmiyordu. Asistan arkadaşlar dediler ki 'Allah aşkına bir git küçült'. 3 kez yaptırdım. Şimdi normal istediğim bir elbiseyi giyebiliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.