Hava Durumu

Sinan Çiftçi hakkındaki iddialarla ilgili konuştu

Halk TV Yayın Konseyi Başkanı Uğur Dündar'ın "Genç Gündem" adıyla program yaptırdığı Sinan Çiftçi'nin, birçok kişiyi dolandırıp ortadan kaybolduğu iddialarına Çiftçi'den yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Sinan Çiftçi hakkındaki iddialarla ilgili konuştu

Sinan Çiftçi geçtiğimiz günlerde hakkında ulusal basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.


Sinan Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Birkaç yandaş gazete tarafından hakkımda atılan iftiralara karşı hukuki süreci başlattım. Haberler; Sabah ve Takvim Gazeteleri, A Haber ve Beyaz Tv'de yayınlanmıştır. Bu gazete ve televizyonların tamamı AKP iktidarına yandaş ve yanlı yayın yapan medya organlarıdır. Yazılanların tamamı iftiradır ve siyasi itibarımı zedelemek için ortaya çıkarılan senaryolardır. Alnım al, yüzüm pak, başım diktir.
Özellikle Karacabeyli vatandaşlarımızdan yüzlerce destek telefonu ve mesaj aldım. Bu tür haberlere itibar etmediklerini, genç yaşta siyaseten parladığımdan dolayı önümün kesilmek istendiği gayet açıktır."

Hukuki süreci başlattım.

İddialarla ilgili söz konusu yayın organları hakkında hukuki süreci başlattığını da sözlerine ekleyen Çiftçi, "Maddi ve manevi tazminat alacağımdan hiçbir kuşkum yok. Çamur attılar ama izi kalmayacak. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Unutmayın; siyaset varılan değil gidilen bir yoldur. Hukuki süreç başlattık" diye konuştu.

Sinan Çiftçi, hakkındaki FETÖ ididalarıyla ilgili de şunları söyledi;

"Benim FETÖ ile hiçbir alakam olamaz. Bunu herkes bilir. 7 sülalem sol ve sosyal demokrat gelenekten gelir.  Olayın aslı şudur; 15 Temmuz sonrası attığım bir tweet üzerine hakkımda soruşturma başlatılmış ve savcılık tarafından dava açılmıştır. Bu dava 2 yıldır devam etmektedir. Cumhurbaşkanı'na hakaret ve FETÖ üyesi olmakla suçlanıyorum. Yapılan tüm aramalarda hakkımda bir FETÖ ibaresi bulunmamıştır. Bu tamamen siyasi bir davadır. Devam eden bir hukuki süreç ile ilgili kamuoyuna böylesine yalan yanlış bilgiler vermek suçtur. Bu haber ile ilgili gerekli hukuki işlemleri de başlatacağım. 5 yıla kadar hapsimin istendiği, 2 gece gözaltında kaldığım, terör örgütü propagandası yaptığım kara çalmadır. Duruşma tarihi de doğru değildir."


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.