Hava Durumu

Şevval Şahin'in derin yırtmaçlı elbisesi olay oldu

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Fashion Week Istanbul kapsamında podyuma çıktı. Defile sonrası fotoğraflarını paylaşan Şahin'in kareleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2020 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2020 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Şevval Şahin'in derin yırtmaçlı elbisesi olay oldu

Şevval Şahin, Youtube'da katıldığı bir programda, yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmasıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Şahin, Türkçe konuşurken aralarda kullandığı İngilizce kelimelerle sosyal medyada ti'ye alınmıştı.

Ünlü model, açıklamalarından sonra şimdi de sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi. Fashion Week Istanbul'da podyuma çıkan Şahin, defile sonrası fotoğraflarını paylaştı.

Bazı takipçileri, Şahin'in mor ve derin bacak dekolteli elbisesiyle verdiği pozlarda photoshop olduğunu öne sürdü. Kullanıcılar, Şahin'in bacak boyunu daha uzun göstermek için karelerini photoshop'tan geçirdiğini iddia etti. Bazıları da 1,82 boyunda olan modelin, fotoğraf açısından dolayı bacaklarının daha uzun çıktığını belirtti.

Şevval Şahin, YouTube'da katıldığı bir programda beslenme şeklinden bahsetmişti. Şahin açıklamasında, "Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var." ifadelerini kullanmıştı.Şahin'in bu sözleri uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Şahin, şubat ayından beri Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşıyor. Şahin, geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisi gördükten sonra iyileşen sevgilisi ve arkadaşları ile birlikte 21. yaşını kutlamış ve tepki çekmişti.

Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili bir açıklamada bulunan 2018 Türkiye güzelinin, 10 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve abartıldığı kadar vakanın olmadığını dile getirmesi bazı sosyal medya kullanıcılarını kızdırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.