Hava Durumu

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna yanıt

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, "Bundan sonraki alacağım karar şu anda alacağım karar bir değil. Karar alırsam, bunu size açıklarım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2021 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2021 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Şenol Güneş'ten istifa sorusuna yanıt

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 6-1'lik tarihi Hollanda hezimetinin sonrasında konuştu Hatalar yapıldığını kabul eden Güneş, "Kötü bir gece, kötü bir maç oldu. Daha iyi oynayabilirdik başaramadık. Farklı bir skordan sonra 'Şöyle yapsaydık, böyle yapsaydık' olmaz. Seçimlerimiz yanlıştı. Oyuncularımız yetenekli ve karakterli. Oyun olarak geriye gitmemiz olmadı. 15-16 puan yapmamız gerekirken 11 puandayız, üzgünüz. EURO 2020 ve Dünya Kupası'na gitme hayalimiz vardı. Ancak hala şansımız var. Çok üzgünüm, büyük bir mutluluk verdik" diye konuştu.

Şenol Güneş, "Bundan sonraki alacağım karar, şu anda alacağım bir karar değil. Onu da alınca size açıklarım. Ülke olarak nasıl isterseniz öyle yaparsınız. Sahadaki oyuncu baskıdan sorumluluk alamıyor, bunu hissediyorum. İki maç kazandık mükemmel, bir maç kaybettik ve kötü olduk. Sahada başkan oynamıyor. Bir karar alırken, çalıştığınız kurum var ve onlarla konuşursunuz. 1 senedir neden maaşlar anlatıldı, neden bu saldırı yapıldı onu bilmiyorum. Düzen öyle, şeytanlık mı var başka bir şey mi var bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Kendisine gösterilen bazı tepkilere imalı bir yanıt veren tecrübeli teknik adam, "Düzen ve şeytanlık karışmış. Düzen artık şeytanlık olmuş. İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim" dedi.

İstifa edip etmeyeceği yönünde de açıklama yapan Şenol Güneş, "Durum değerlendirmesi her zaman yapıyorum. Sorumluluktan kaçmam. Doğru olan şeyler bozulmamalı, şahsımla alakalı değil. Oyunculara da 'İşlerine sahip çıkın' dedim. Benim, onları korumaya ihtiyacım var, onların beni değil. Ben, ülkem ve takım için en doğru olanı yapabileceğimi biliyorum" mesajını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.