Hava Durumu

Selvi: İstanbul için Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatan ismi biliyorum

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için gönlünde yatan ismin Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Selvi: İstanbul için Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatan ismi biliyorum

Abdulkadir Selvi,"İstanbul'da AK Parti ve CHP'nin adayı kim?" başlığıyla yayımlanan yazısında "AK Parti'nin bu hafta sonu yapılan temayül yoklamasında İstanbul'da Binali Yıldırım açık ara önde çıktı. Numan Kurtulmuş'un da hatırı sayılır bir oy aldığını söylemek mümkün. İstanbul için Binali Yıldırım ismi kesinleşti diyebiliriz. Aynı durum Ankara'da Mehmet Özhaseki için geçerli" ifadesini kullandı.

Adı İzmir Büyükşehir Belediyesi için geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevine devam edeceğini kaydeden Selvi, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'in adaylığı konusunda ısrarın sürdüğünü söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu hafta içinde partisinin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile görüşeceğini belirten Selvi, şöyle devam etti:

-- Çarşamba ya da perşembe günü bir araya gelmeleri bekleniyor. İstanbul için Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye sıcak bakmadığı biliniyor. Ancak siyasetin şartları nasıl oluşur bilinmez. Ama konu İstanbul olunca Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bir yere yazın derim. AK Parti'nin yaptırdığı anketlerde de CHP'nin en başarılı belediye başkanı olarak çıkıyor. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na en yakın isim Ekrem İmamoğlu diyebilirim. En azından Kılıçdaroğlu'nun gönlünde yatan ismin Ekrem İmamoğlu olduğunu biliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.