Hava Durumu

Seks görüntüleri sızdırılan Paris Hilton'dan bomba açıklama

2001 yılında o dönemki sevgilisi Rick Salomon ile seks görüntüleri satılıp, ifşa edilen Paris Hilton'dan bomba açıklamalar geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Seks görüntüleri sızdırılan Paris Hilton'dan bomba açıklama

Dünyaca ünlü yıldız Paris Hilton 2001 yılında beraber olduğu sevgilisi Rick Salmon'la adeta bir şok yaşamış, bütün kariyeri yerle bir olma tehlikesi geçirmişti. Salomon ile beraber olduğu seks kaseti yayınlanan Hilton, o dönemle ilgili açıklamalar yaptı.

110

Olay seks kadeti Paris Hilton ve Rick Salomon ayrıldıktan sonra "One Night in Paris" (Paris'te Bir Gece) ismiyle satılmış ve büyük yankı uyandırmıştı. 

O kasetin hayatındaki en büyük pişmanlığı olduğunu belirten 36 yaşındaki Hilton, kasetin satışının da rızası dahilinde olmadığını özellikle vurgulamıştı.

Paris Hilton, seks videosunun sızdırıldığı anla ilgili açıklamalar yaptı. Paris Hilton, Los Angeles Times ile yaptığı röportajda hayatındaki bu kısmıyla ilgili "utanç duyduğunu" ve "utandığını" açıkladı.

Hilton, açıklamasında 'benden bir şey alındığını düşünmüştüm. Asla aynı olmayacağını düşünüyordum. Bu yüzden de yaşamak istemiyordum' dedi.

Paris Hilton, o dönem bu kaset yüzünden linç edildiğini ve kendisine kötü davranıldığını belirtirken o dönemde ''Me Too'' gibi bir hareket olsaydı böyle tepkilerle karşılaşmayacağının da altını çizdi. 

Peki, Paris Hilton kimdir?

17 Şubat 1981 yılında ABD, New York'ta doğdu. Hilton otellerinin varisi olarak tanınmaktadır. Emlak Kralı Richard Hilton ve Kathy Richards'ın dört çocuğundan en büyükleridir. Kendisi gibi sosyetik ünlü olan kız kardeşi, Nicky Hilton, Barron Hilton ve Conrad Hilton adında iki erkek kardeşi vardır.

Hilton çocukluğunda yardım kermeslerinde modellik yaparak New York ve Los Angeles'ta büyümüştür. 19 yaşında Donald Trump'ın modellik ajansı T Management ile bir sözleşme imzalamış ayrıca Ford Modellik Ajansı ile de çalışmıştır. Iceberg, Vodka, GUESS, Tommy Hilfiger, Cristian Dior gibi dünyaca ünlü bir çok markanın reklam kampanyalarında da görülmüştür.

Her ne kadar sosyete dünyasının ünlüsü olarak tanınsa da Paris'i, esas üne kavuşturan olay erkek arkadaşı Rick Solomon ile çekilmiş seks videosunun 2003 yılında internette yayılmaya başlamasıdır. O sıralar Paris 19 Rick ise 30 yaşındadır. Bu video tam da Paris Hilton'un Fox kanalı için, Lionel Richie'nin evlatlık kızı Nicole Richie ile çekmekte olduğu Simple Life adlı reality şovunun gösterime girmesinde kısa bir süre önce ortaya çıkmıştır. Ardından dizi reyting patlamaları yaşamış ve bir kaç sezon devam etmiştir.

Bu şov, iki ünlünün alışık oldukları modern ve lüks hayattan uzakta, cep telefonu ve kredi kartı gibi kolaylıklar olmadan yaşadıkları maceraları anlatmaktaydı. Bunun yanı sıra Paris, Nine Lives (2002), Raising Helen (2004), The Hillz (2004), and House of Wax (2005) adlı filmlerde de rol almıştır. Kendi adını verdiği müzik albümü, 22 Ağustos 2006'da piyasaya sürülmüş ve Amerikan Billboard listelerinde 6 numaraya kadar yükselmiştir. Paris, 2004 yılı FHM Dünyanın En Sexi Kadını sıralamasında 3.lüğü almıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.