Hava Durumu

Şarkıcı Nez yıllar sonra ortaya çıktı! Son haliyle...

Geçtiğimiz yıl 4. eşinden de boşanmasıyla gündeme gelen şarkıcı Nez, önceki gün sevgilisiyle görüntülendiği esnada tanınmakta güçlük çekti.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Şarkıcı Nez yıllar sonra ortaya çıktı! Son haliyle...

Bir dönemin en hit parçalarının sahibi olan Nez, son yıllarda magazin gündeminden uzak bir yaşam sürüyor.

Öyle ki Nez, 4. evliliğinin de bitmesinin ardından ilişkiye başladığı tenis antrenörü Gökhan Köksal ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Nez'in yıllar içindeki değişimi ise şaşırttı.

Şu sıralar kişiye özel kot ceket tasarımları yapmaya başlayan, bir yandan da canlı sahne performanslarına çıkan Nez, aldığı kilolarla ve makyajsız haliyle eski halini arattı. 

Sevgilisi Gökhan Köksal ile köpekleri Hera'yla gezintiye çıkan Nez, kendisini görüntüleyen objektifi fark edince ise "Beni mi çekiyorsunuz?" dedi. Ayrıca Nez'in bakımsız hali de dikkatlerden kaçmadı.

Bedenini bağışlamıştı: Nez, ölümünden sonra bedenini eğitim ve araştırmalarda kullanılmak üzere kadavra olarak bağışladığını açıklamıştı.

Tacizcisini tutuklatmıştı

Öte yandan Nez, geçtiğimiz aylarda önce gizlice takip ederek fotoğraflarını çeken daha sonra da cinsel içerikli mesajlarla kendisini taciz eden kişinin tutuklanmasıyla rahat bir nefes aldığını söylemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.