Hava Durumu

Samet Aybaba'dan NTV'ye flaş açıklamalar!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Alt kategorilerde futbolcu araştırıyoruz. Kulübün mali durumuna katkıda bulunduk. Gelecekte Avrupa'ya gitmek ve şampiyonluk hedeflerimiz var" dedi. Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş maçı ile ilgili ise, "Biz kolay rakip değiliz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2019 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Samet Aybaba'dan NTV'ye flaş açıklamalar!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, İstanbul'da NTV'nin konuğu oldu.

Öncelikle Bursaspor'un genel tablosu ile ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, "Sezonun ikinci yarısında üç maçta berabere kaldık, üç maçı da kazanabilirdik. Sezonun genelinde ise bir tek Sivasspor'a karşı kötü oynadık. Yani geride kalan tüm maçları kazanabilirdik.

Daha çok topla oynayan, daha çok pozisyona giren hep bizdik. Ama maalesef hep de berabere kaldık.

22,5 ortalama ile ligin en genç takımıyız. Planlayarak devam ediyoruz. Genç oyuncuları, teknik direktörlüğe başladığımdan beri tercih ederim.

Altyapısı çok önemli bir kurumunuz varsa değerlendireceksiniz. Vakıfköy de onlardan bir tanesi. Futbol ekonomisi zaten battı. Kulübü her türlü temsil etmeliyiz. 'Onu alayım, bunu alayım, en iyilerini alayım sonra da şampiyon olayım' demek kolay. Bu zaten olan bir şey. Biz daha çok çalışmayı seçiyoruz" dedi.

Bursaspor'un ekonomisine de katkıda bulunduklarını belirten Samet Aybaba, "Takımın maliyeti geçen sene 24 milyon Euro'ydu. Biz bu sene 13,5 milyon Euro'ya düşürdük. Kulübün mali yönünü de rahatlattık.

Alt kategorilerden oyuncu bakıyoruz. Araştırıyoruz. Bursaspor'un bu seneki hedefi ilk 10, sonraki sene 5 ila 8'inci sıralarda kendine yer bulmak. Oradan da Avrupa'ya ve şampiyonluğa uzanmak. Bursaspor zaten daha önce şampiyon olmuştu..." ifadelerini kullandı.

Aybaba, Beşiktaş maçı ve yöneltilen 'Kagawa'ya özel önlem aldınız mı?' sorusuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Kagawa ile ilgili bir çekincemiz yok. Biz takım olarak bakıyoruz. Biz futbolun gereği neyse onu yapacağız. Futbolda bir sürü tercih var. Çok kolay çözülecek bir iş değil. Biz kolay rakip değiliz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.