Hava Durumu

Samet Aybaba: "Bursaspor çok şanslı"

Bursaspor'da bu sezon hem Okan Kocuk hem de Muhammed Şengezer, istikrarlı bir görüntü çizmedi. Samet Aybaba, her iki kalecinin de arkasında yer alarak, "Bu konuda Bursaspor çok şanslı. Her futbolcunun olduğu gibi onların da formsuz dönemleri olabilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2019 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2019 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Samet Aybaba: "Bursaspor çok şanslı"

Bursaspor'un Sivasspor maçında Muhammed Şengezer'i kesip yerine Okan Kocuk'u koyan Samet Aybaba, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Her iki kalecinin de iyi olduğunu ancak performans düşüklükleri yaşayabileceklerini belirten Aybaba, şunları söyledi: "Muhammed üst üste 7 gol yedi. Morali bozuldu. Yüzü düştü. Geleceğin Milli Takım kalecisi olacağına inanıyorum.

Ama performansı gibi duygusal bir gerileme de yaşadı. Okan Kocuk'a şans vermek istedim. O da çok iyi bir kaleci. Bursaspor böyle kalecilere sahip olduğu için şanslı. Ancak o da Sivasspor maçında şanssız bir gol yedi.

Her futbolcunun olduğu gibi onların da performansında inişli çıkışlı dönemler olabilir. Sorun yapmıyoruz. Daha çok çalışacağız ve kalemizi gole kapatacağız. Çünkü buna ihtiyacımız var."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.