Hava Durumu

Rihanna artık bambaşka biri

Yaklaşık iki yıl önce herkes onu görünce şaşırmıştı. Hatta uzaktan çekilen fotoğraflarda görülen kişinin gerçekten o olup olmadığını merak etti. Evet, kesinlikle oydu, yani Rihanna!

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Rihanna artık bambaşka biri

Müzik dünyasında kariyer basamaklarını hızla tırmanıp hem dünya çapında bir şöhrete hem de dudak uçuklatan bir servete sahip olan Rihanna. Ama görünüşe göre değişen bir şeyler vardı. Ne miydi o? 

Gösteri dünyasının bütün yıldızlarını özellikle de kadın yıldızlarını baskısı altına alan "zayıf olma" tutkusunu çoktan bir kenara bırakmıştı Rihanna. Önceleri aldığı kilolardan yola çıkarak hamile olduğu ileri sürülse de gerçek öyle değildi. 

Uzun bir süre aldığı kilolarla gündem olan Rihanna'nın baskılara boyun eğip zayıflamasını bekledi herkes. Ama bekleneni yapmadı ünlü şarkıcı. Kilo vermedi. Tam tersine bundan keyif alıp giyim tarzını da ona göre değiştirdi. 

Üstelik kilolarını kapatacak kıyafetler de giymedi. Artan kilolarına uygun yeni bir tarz benimsedi. Kat kat kıyafetler, üzerine birkaç beden büyük gelip olduğundan daha da kilolu gösteren elbiseler, pantolonlar, aksesuarlar tercih etti.

Kısacası Rihanna kendini olduğu gibi sevdi ve kabul etti. Elbette hayranları da! Üstelik hem günlük hayatında hem de kırmızı halıda iddialı giyinmeyi sürdürdü. Bunun sonucunda da bir Rihanna tarzı ortaya çıktı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.