Hava Durumu

Reynmen Banu Alkan'ı böyle ti'ye aldı

Banu Alkan, Reynmen ile düet yapmayacağını açıkladı. Reynmen ise Alkan'ı bir video ile ti'ye aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2019 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2019 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Reynmen Banu Alkan'ı böyle ti'ye aldı

Geçtiğimiz aylarda bir alışveriş merkezinde mikrofonlara konuşan Banu Alkan, Ela şarkısı ile gündemden düşmeyen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş için söyledikleri ile şaşırtmış ve genç fenomeni desteklemişti.

Alkan, şu sözleri kullanmıştı:

Reynmen'i çok başarılı buluyorum. Tebrik etmek lazım kendisini bu bir büyük başarı. Kimseye konuşmak düşmez. Genç oyuncular hakkında fikirlerini söyleyen Banu Alkan, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni nesil genç oyuncuları başarılı bulduklarım var. Fakat bir anda şöhret olup bir anda kaybolmaları da çok üzücü bir şey. Bir starın aranmaması çok kötü bir şey. Ben hayatımda hiç bunu yaşamadım çok şükür. Hala reytinglerde bir numarayım, hatta reyting kraliçesiyim"

 Ancak Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'dan bugünlerde yeni bir açıklama geldi. Reynmen'in son günlerde gündeme bomba gibi düşen olayda muhabir Akif Yaman'ı darp etmesini yanlış bularak düet yapmaktan vazgeçtiğini açıkladı ve şu sözleri kullandı:

"Reynmen'i çok seviyorum kendisi çok başarılı bir isim. Fakat kendisine yakışmayacak bir harekette bulundu. Kendisi ile düet yapacaktık ama bu hareketinden dolayı kendisiyle düet yapmaktan vazgeçtim." 

Reynmen ise Banu Alkan'ın yaptığı bu yoruma cevabı gecikmedi ve bir video ile Alkan'ı ti'ye aldı. 

Ünlü fenomen videoyu, "Sabah kalkıyorum öğrendiğim habere bak. Abi Banu Alkan benimle düet yapmaktan vazgeçmiş ya!" sözleriyle "Bu nasıl ambargo" açıklamasını ekleyerek paylaştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.