Hava Durumu

Refik Özen, "CHP hem şikayet ediyor, hem de ret oyu veriyor."

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, "Bursa'daki su faturalarının yüksekliğinden şikayet edip bugün bu karara ret oyu veren Geleneksel CHP zihniyetini de, Bursa halkımızın takdirine bırakıyorum."

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2020 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2020 00:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Refik Özen, "CHP hem şikayet ediyor, hem de ret oyu veriyor."

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dün alınan kararla, bugüne kadar BUSKİ faturaları ile tahsil edilen "katı atık toplama bedeli" artık BUSKİ tarafından değil, ilgili ilçe belediyelerince tahsil edilecek. 

Karar su faturalarına önemli oranda indirim olarak yansıyacak. Kent kamuoyu, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan bu kararı desteklerken, Bursa'daki su faturalarının yüksek olmasını eleştri konusu yapan CHP'nin, bu karara ret oyu vermesini eleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, "faturalarının yüksekliğinden şikayet edip bugün bu karara ret oyu veren Geleneksel CHP zihniyetini Bursa halkımızın takdirine bırakıyorum" dedi.

Özen, Bursa'da su faturalarında büyük oranda indirim sağlayacak kararla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı baylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Büyükşehir Meclisimizde alınan kararla, su faturaları vesilesi alınan katı atık bedelleri artık alınmayacak ve ilçe belediyeleri kendileri tahsil etmeye başlayacak....

Faturalarının yüksekliğinden şikayet edip bugün bu karara ret oyu veren Geleneksel CHP zihniyetini de, Bursa halkımızın takdirine bırakıyorum.

Kararı alan Büyükşehir belediye başkanımıza ve Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.