Hava Durumu

Piyangondan 112 milyon kazandı, eşi boşanma davası açtı! Bakın sebebi ne

İngiltere'de yaşayan Karl Crompton isimli adam, 1996 yılında aldığı piyango biletinden 11 milyon sterlin (112 milyon TL) kazandı. Yıllar içinde parasını ikiye katlayan Crompton fazla savurganlık yapınca, eşi genç adama boşanma davası açtı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2020 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2020 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Piyangondan 112 milyon kazandı, eşi boşanma davası açtı! Bakın sebebi ne

Karl Crompton isimli adam, genç yaşta milyoner oldu ancak bu onun mutlu olmasına yetmedi. Genç adam milyonlar içinde sarhoş olurken bir anda hayatının aşkından oldu.

1996 yılında 23 yaşındayken aldığı piyango biletinden 11 milyon sterlin (112 milyon TL) kazanan genç adam piyango kazandıktan sonra çocukluk aşkı Nicole ile evlendi. Bu süre zarfından 11 milyonluk serveti 22 milyon sterline çıkaran Karl, eşi Nicole'den boşandı.

Çiftin boşanma davası devam ederken, Nicole, Karl'ın kendileri için inşa ettiği evlerini bırakıp başka bir eve taşındı.

The Sun gazetesine konuşan bir çift, mahkemenin Karl'ın servetinin yarısı olan 11 milyonluk sterlini Nicole'e vereceğini belirtti. Kaynak, hemşire olan Nicole'un Karl'ın durumunun kötüye gitmeye başladığını bu nedenle boşanmak istediğini, Karl'ın büyük bir psikolojik çöküntüye girdiğini söyledi.

Çift, konu hakkında yorum yapmazken, Nicole'un geçen hafta sonu evinden çıkıp arabasına binerken parmağında yüzük olmaması çiftin resmi olarak boşandıkları yorumlarına sebep oldu.

Karl'ın kazandığı paraları sürekli lüks arabalara harcadığı ve savurganlık yaptığı, eşinin bu durumdan hoşnut olmadığı için boşanma yolunu seçtiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.