Hava Durumu

Periler uzatmada güldü

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü BUDO Kadın Basketbol Takımı, evinde İzmit Belediyesi'ni 64-61 mağlup derek play-off serisinde 2-0'a ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2018 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Periler uzatmada güldü

Başarılı geçen normal sezonun ardından Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselme play-off'larına çıkan Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Kadın Basketbol Takımı, ikinci maçında İzmit Belediyesi'ni 64-61 mağlup ederek yarı final serisinde 2-0 öne geçti.

Büyükşehir Belediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada ilk periyod, 15-15 eşitlikle geçildi. Maçın ikinci periyodunda İki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. İlk yarının bitimine 1.36 kala A. Covington'ın elinden bulduğu sayıyla konuk ekip İzmit Belediyesi, soyunma odasına 30-29 önde girdi.

İkinci yarının hemen başında Büyükşehir Belediyespor BUDO'nun pivotu Monique Oliver'ın sakatlanmasıyla ev sahibi ekip sayı bulmakta zorlansa da son çeyreğe 45-44 önde girdi. İki takımın da sayı üretmekte zorlandığı maçın dördüncü periyodunda 55-52 geriye düşsen yeşil-beyazlılar, bitime 0:23 kala Burcu Erbaş'ın elinden bulduğu sayı ile skoru eşitledi. Yeşil beyazlılar, alınan bu sonuçla maçı 55-55 ile uzatmaya taşıdı. Uzatma bölümlerinde agresif defans ile rakibin hücumlarını sona erdiren yeşil-beyazlılar, maçı 64-61 kazanmayı bildi.

Bu sonuçla play-off yarı final serisinde 2-0 öne geçen Büyükşehir Belediyespor BUDO, serinin üçüncü maçını deplasmanda 23 Mayıs  Çarşamba günü saat 18:00'da oynayacak. Yeşil-beyazlılar, bu maçı da kazanması halinde finale adını yazdıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.